Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Az Infiniti és a Red Bull Magyarországon is az élre tör


Amíg az Infiniti globális nagykövete, Sebastian Vettel a Hungaroringen rótta a köröket, a prémium autómárka jóvoltából David Coulthard is hazánkba látogatott.

A Red Bull fiatal pilótája nehézségekkel tarkított versenyt követően állhatott idén tizedik alkalommal a dobogóra, tovább gyarapítva a világbajnokságon összegyűjtött pontjait. Sebastian Vettel, aki a hétköznapjaiban Infinitivel közlekedik, és felkészülésében is a japán gyártó mottóját, az „inspiráló teljesítményt" követi, ismét közelebb került a világbajnoki cím megszerzéséhez.

infi1.jpg

Ezúttal a Red Bull korábbi pilótája, David Coulthard is a csapattal tartott a Magyar Nagydíjra. A Red Bull istállónál 2005 - 2008. között versenyző pilóta tanácsaival és tapasztalatával segíti tovább egykori csapatát. "Az Infiniti egy viszonylag fiatal, dinamikus márka, amely nemrég kezdett terjeszkedni az Egyesült Államokon kívül. Biztos vagyok benne, hogy a Red Bull Racinggel kötött együttműködés mindkét márka előnyére válik" - jelentette ki David Couthard.

"Az Infiniti azt tűzte ki maga elé, hogy öt éven belül globálisan megduplázza a jelenlegi, 300-350 ezres eladásait. Sokáig kerestük az ehhez megfelelő marketingeszközöket, megjelenési formákat, az olimpiai játékoktól a Földkerülő vitorlásversenyekig mindent megvizsgáltunk, végül az F1 mellett döntöttünk. A következő akadály az volt, vajon jó időben lépünk-e be a sportba, amikor a többi japán márka, a Honda és a Toyota elhagyta azt? Végül arra jutottunk, hogy minden rendelkezésünkre áll: megvan a presztízsünk, az infrastruktúránk és a szakmai tudásunk, hogy részt vegyünk az F1-ben" - egészítette ki Andreas Sigl, az Infiniti Forma 1-ért felelős igazgatója, majd a márka globális nagykövetére utalva hozzátette: "Sebastian valóban fiatal, de a korához képest kijózanítóan intelligens. Ő nem az a fajta autóversenyző, aki meggondolatlanságokat csinál, a pályán is alig-alig hibázik, kiváló példakép nagyon sok fiatal számára. Ha Sebastian és a Red Bull idén velünk együtt megnyerné a világbajnokságot, azzal az összes kételkedőnek csattanós választ adnánk."

infi2.jpg

Az Infiniti és a Red Bull partnersége eddig valóban gyümölcsözőnek bizonyult mindkét fél számára, és az évad előrehaladtával egyre közelebb kerül az áhított világbajnoki cím.

Forrás: Klein Péter- Just Creative

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 145
Heti: 261
Havi: 3 298
Össz.: 565 301

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Az Infiniti és a Red Bull Magyarországon is az élre tör
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »