Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

„LÁSS JÓL" KAMPÁNY SZTÁROKKAL


Országos kampánysorozatot indított a Saint James Szemészeti Központ a szembetegségek időbeni felismeréséért és az éleslátásért. A kampány első lépéseként közismert személyeket invitáltak látásvizsgálatra, úgy gondolják, hogy rájuk jobban odafigyelnek az emberek és megnyilvánulásaikat közvetlenebbül fogadják.

A kampány részvevője Örkényi Aliz, a Kolumbiában forgatott stratégiai reality döntőse, aki már kisgyermek kora óta szemüveg használatra kényszerül.

-„Nagy örömünkre szolgál, hogy Aliz elsőként csatlakozott a kampányunkhoz és hozzájárult, hogy a lézeres látásjavító beavatkozását élőben közvetítsük (on-line) az interneten. Így bárki meggyőződhet az eljárás biztonságáról, gyorsaságáról csakúgy, mint a fájdalommentességesről. - árulta el Horváth József, a Saint James Szemészeti Központ marketing menedzsere.

VV Jerzy is eljött alkalmassági vizsgálatra, mert úgy gondolja, a villa lét alatt bizony a sok mesterséges fénynek köszönhetően a látása sajnos nagymértékben károsodott. Jerzy jogosítványt szeretne, ehhez pedig elengedhetetlennek tartja a tökéletesen tiszta látást.

vv.jpg

Jelen volt még az eseményen Karda Bea is, aki szeretne segíteni meggyőzni az embereket arról, hogy ne féljenek eldobni a szemüveget, kontaktlencséjüket, hiszen pár másodperces lézeres beavatkozással éleslátást kaphatnak egy életre.

-„25 éve hordok szemüveget, a szemem az évek folyamán sajnos egyre inkább romlott. A lézeres beavatkozás fájdalommentessége és sikere engem is ösztönöz, hogy átessek a látásjavító beavatkozáson. Szeptemberre már van is időpontom a Saint James Szemészeti Központba. "

Nagy Adrienn énekesnő is a kampány mellé állt, s habár meg van róla győződve, hogy a szeme most teljesen egészséges, úgy gondolja nincs fontosabb a megelőzésnél, így ezen túl rendszeresen jár majd szemészeti szűrővizsgálatokra is.

Az eseménnyel egy időben a Saint James Szemészeti Központ elindította a „Szemünk világa" nyereményjátékát a Facebookon, amelynek mondanivalója rádöbbenti az embereket a szemünk fontosságára. Ösztönzőként pedig ingyenes lézeres szemműtétet és általános szemvizsgálatokat kaphatnak sorsolás nélkül a nyertesek... ráadásul minden résztvevő 15%-os kedvezményben részesülhet!

Forrás: Végvári Tibor- vegvariconsulting.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 145
Heti: 297
Havi: 3 334
Össz.: 565 337

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- "Láss jól" kampány sztárokkal
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »