Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Celldömölk- Az első bajnoki mérkőzést szeptember 17-én játszották a lányok Celldömölkön. Tisztes vereség a  bajnoki rajton a felnőttektől, bravúros döntetlen a junioroktól a kézilabda második vonalából.

 kezi.jpg

Az elmúlt szezonban a megyei bajnokságban szerepelt a TVSE fiatal női együttese. Azt megnyerve került a gárda az NB II. északnyugati csoportjába, s ott kezdte meg bajnoki szereplését Németh László (felnőttek) és Antal Lászlóné (juniorok) irányításával.


Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő- Tapolca VSE

27:22  (12:11)

A fiatalokból álló Tapolca a mérkőzés elején meglepte a rutinos celldömölki vendéglátókat (15. percben 4:9), majd a játék további részében a kapuscserét követően a házigazdák folyamatosan őrölték fel a vendégek játékát. Az NB II-ben újonc Tapolca bemutatkozó mérkőzésén elfogadható vereséget szenvedett az összeszokottabb, rutinosabb Celldömölktől.

A Tapolcából jó teljesítményt nyújtottak: Antal Anett, Berecz Nikolett és Benedek Sára.

 A juniorok mérkőzésén:


Celldömölki VSE- Vulkán Fürdő- Tapolca VSE

23:23  (11:13)

A szinte serdülő korú lányokból álló tapolcai junior csapat első NB II-es mérkőzésén közel állt a győzelem megszerzéséhez, de élni nem tudott a kínálkozó lehetőséggel. Döntő helyzetekben (büntetők értékesítése, ziccerek) még megremegett a kezük. Mégis dicséretet érdemelnek a küzdésükért.

A második játékrész felétől a korosabb és fizikálisan is erősebb hazaiak átvették a vezetést, állandósult egy-két gólos előnyük, plusz ebben a játékrészben kétszer is négy tapolcai játékos vette fel a küzdelmet hat cellivel (kiállítások). Csak akaraterejüknek, küzdeni tudásuknak köszönhetően tudták lányaink döntetlenre hozni a mérkőzést, ami idegenben szép teljesítménynek mondható.

Jók: Bedics Amina, Benedek Sára, Szepesvári Alexandra, Pontyos Viktória, Pontyos Peggi.

sportmagazin.png

Forrás: Antal Lászlóné

Fotó: www.tapolcaimedia.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 145
Heti: 287
Havi: 3 324
Össz.: 565 327

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sport- Női kézilabda: 1 vereség, 1 döntetlen
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »