Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Baltával várta a rendőröket

A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó major egyik házában, egy balta társaságában próbált meg elrejtőzni a rendőrök elöl az a férfi, akinek elővezetését a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság rendelte el.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A kapitányság ügyelete tudomást szerzett B.S. valószínűsíthető tartózkodási helyéről, ezért a rendőrök 2011. szeptember 29-én, a kora reggeli órákban megjelentek az adott háznál. A lopás bűntette miatt elítélt férfi a többszöri felszólítás ellenére sem jött elő, holott a lakóépület ablakán benézve jól látható volt, amint az egyik helyiségben, szorosan a falnak simulva rejtőzködik. A szobában berendezési tárgyak nem voltak, csupán egy nagy balta. Tekintettel arra, hogy a keresett személy korábban már követett el hivatalos személy elleni erőszakot, ezért az esetleges támadást megelőzendő a rendőrök berúgták az ajtót, és időt sem hagyva az ellenállásra, földre kényszerítették, majd megbilincselték a rejtőzködő személyt.

Az elítéltet még a délután folyamán átkísérték a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte 1 év 6 hónapos börtönbüntetését.


Anyja és lánya együtt lopott

Ugyanezen a napon a délelőtti órákban az egyik hipermarketből áruházi lopás miatt érkezett bejelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. Két veszprémi lakos, anyja és lánya egy-egy rúd téliszalámit próbált meg fizetés nélkül kivinni az üzletből úgy, hogy a terméken található biztonsági zárjegyet letépték. Ezek értéke egyenként elérte vagy meghaladta az 5.000.- forintot, ezért tulajdon elleni szabálysértés miatt tettek feljelentést az intézkedő rendőrök.


Édesszájú tolvaj    

Csütörtök délután az egyik belvárosi szupermarketből egy 18 éves fiatalember egy doboz bonbont próbált meg kivinni az üzletből, úgy, hogy azt a ruházata alá rejtette. A biztonsági szolgálat azonban észlelte a lopást és visszatartották a fiatalt a rendőrök kiérkezéséig. Ellene is tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.


Súlyos balesetet okozott egy macska

Számos vadelütésről adtunk számot az elmúlt hetekben, melyek esetenként személyi sérüléshez is vezettek, nem szólva a bekövetkezett anyagi károkról. Ritkább az, amikor háziállatok okoznak balesetet. Sajnos a tegnapi napon éppen egy ilyen eset tette szükségessé, hogy még a mentőhelikopter is felszálljon.

Bakonykoppány belterületén egy a közelben lakó 22 éves lány közlekedett biciklijén Franciavágás irányából Huszárokelőpuszta irányába. Váratlanul egy macska ugrott ki elé, amelynek elütését a kerékpáros már nem tudta elkerülni. Mindez olyan szerencsétlen bukáshoz vezetett, hogy a súlyosan megsérült járművezető még az eszméletét is elveszítette. Egy másik kerékpáros nyújtott részére segítséget, illetőleg értesítette a mentőket, akik légi úton szállították a Veszprém Megyei Kórházba.

Forrás: Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 149
Tegnapi: 145
Heti: 294
Havi: 3 331
Össz.: 565 334

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »