Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Eltiltás alatt ittasan vezetett

 

Csütörtökön délben egy 54 éves csopaki lakos a 73-as főúton közlekedett Balatonfüred felől Veszprém felé. Haladása során a jelzőlámpás kereszteződéshez érve ittassága, illetve figyelmetlensége miatt hátulról nekiütközött a tilos jelzésnél forgalmi okból megálló Opel gépkocsinak.

A férfinél alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív lett, ezért vérvételre előállították. Ellenőrzése során kiderült, hogy a járművezetéstől egy év időtartamra eltiltották.

Az ittas sofőrt járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, az ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk


A Veszprémi Rendőrkapitányságra a tegnapi napon délután érkezett a bejelentés, hogy a Veszprém, Stromfeld Aurél utca 9/C szám alatti társasház alagsorában található pincében tűz ütött ki. A rendőrjárőr kiérkezéséig a tüzet a tűzoltóság munkatársai eloltották. A tűz keletkezésének pontos oka és a keletkezett kár nagyságának megállapítása jelenleg is folyamatban van. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati vélemény szerint a tüzet szándékos emberi magatartás okozta és fennállt a reális lehetősége annak, hogy a tűz a társasház lakásaira is továbbterjedjen ezért az ügyben közveszély okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán..  

Kérjük, hogy akik a megadott időben a társasház alagsori pincéjénél bármilyen gyanús személyre vagy eseményre lettek figyelmesek, azt a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámon jelezzék, illetve közvetlenül a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályával a 88/428-022-es telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot. Segítségüket előre is köszönjük.

Forrás:Péter Katalin sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 146
Tegnapi: 145
Heti: 291
Havi: 3 328
Össz.: 565 331

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »