Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A pingvin nem kutya!


Sztárgazdikra lelt Talpas


Talpas, a Budapesti Állat és Növénykert pápaszemes pingvinje új gazdára lelt. A szerencsés tulajdonosok a Comedy Central oszlopos tagjai, Litkai Gergely és Mogács Dániel lettek. Az örökbefogadó ceremóniát pedig nem más, mint a hazai pingvinkolónia régi barátja, Fluor Tomi vezényelte le.


Nemsokára ellepik a kis totyogósok a Comedy Central képernyőjét, a Madagaszkár Pingvinjei című rajzfilmsorozattal, amely a nagysikerű Madagaszkár animációs filmekből megismert szenzációs pingvincsapat kalandjait mutatja be. A szériát az Egyesült Államokban a Nickelodeon kezdte vetíteni - rekord nézettséggel.

ping2.jpg
A Comedy Central arcai - Fluor Tomival kiegészülve - háztűznézőbe mentek az Állatkertbe, hogy közelebbről is megismerkedjenek a madarakkal. Bár kiderült, a pingvinek picikét agresszívabbak, mint ahogy tűnnek, azért Litkaiék úgy döntöttek, ennek ellenére örökbe fogadják egyiküket.


 „A Madagaszkár pingvinjei minden idők egyik legviccesebb rajzfilmsorozata. Ez egy igazi családi program, a legkisebbtől a legnagyobbakig élvezhető, én is a gyermekemmel szoktam nézni, és remekül szórakozunk rajta. - árulta el a sorozatról a csatorna programigazgatója, akinek Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője rögtönzött előadást tartott a madarakról - Ma azt tanultam, a pingvin az az állat, amibe nem szabad belekötni, pincérnek néz ki, de olyan, mint Jean-Claude Van Damme. - tréfálkozott Litkai, aki büszke arra, hogy ha csak egy kicsit is, de segíthettek az Állatkertnek.


Fluor Tomi is a pingvinek harciasságán lepődött meg igazán. A rapper Like című videójából ismert életnagyságú szárnyassal jelent meg az eseményen, és elárulta, régóta kedveli a szmokingos madarakat.

fluor.jpg
„Körülbelül 2009-ben egy régi munkahelyemen csavarodtam rá a pingvin témára, akkor kezdődött az indokolatlan pingvin története. - mesélte Tomi - Sajnálom, hogy nem túl barátságosak a kisfickók. Azt hittem, hogy majd meg lehet őket kicsit simogatni, de rá kellett jönnöm, a pingvin nem kutya."
A rajzfilm pingvinjei sem kutyák: az Antarktisz partvidékén élő Adélie-fajtába tartoznak, melyek testhossza elérheti a 70 centimért is, súlyuk pedig a 4 kg-t. A sorozat külföldön óriási sikerrel fut, gyönyörű, részletgazdag animált képi világának, szerethető karaktereinek és - a felnőttek számára is tökéletesen élvezhető - különleges humorának köszönhetően. 

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 226
Heti: 904
Havi: 2 378
Össz.: 559 714

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- A pingvin nem kutya!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »