Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Maya- Labrador retriever keverék, lány eb.
Aktuális életkor: 1 év 8 hónap.

Maya 1-2 év körüli szuka kutya, akit kölykeivel együtt a Duna-parton találtak. A kölykei gazdihoz kerültek, ő pedig eddig a karcagi menhelyen várta sorsa jobbra fordulását. Jelenleg Ráckevén van ideiglenes befogadónál. Maya hihetetlenül simulékony, kedves, alkalmazkodó kutyus. Mindenkivel barátságos, emberrel, kutyával, cicával. Nagyon könnyen kezelhető, tanulékony, probléma mentes kiskutya. Első kutyás gazdinak, gyerekek mellé és idősebb embereknek is ideális társa lenne. Autóban szépen, nyugodtan utazik, imádja a nagy sétákat. A kertben nem rombol, nem ás. Chipezve, oltva, parazita-mentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel keres gazdit. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 0620-5999-688 
                            nadja1@freemail.hu
3381.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407353


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 151
Tegnapi: 164
Heti: 151
Havi: 1 625
Össz.: 558 961

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 723.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »