Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Flótás- puli, lány kutyus.
Aktuális életkor: 7 hónap.

Flótás GAZDIT KERES !!! Fiatal szuka (még majdnem kölyök) kb. 8 hónapos. Flótás valószínűleg egy kidobott, elhagyott kutyus. 1 héten keresztül, éhesen és félősen kóborolt Pilisszántó utcáin. Nappal élelmet keresve este bokrokba meghúzva tengette napjait. Nem közelíthette meg senki, nagyon félt az emberektől. 5 nap etetés után megtört a jég és egy bújós, kedves, tanulékony, más kutyákkal és cicákkal egyaránt barátkozó, gyerek kompatibilis kutyussá vált. Fajta hozzáértő és szerető gazdik jelentkezését várom akik a kutyát családtagként kezelik és tekintik. Flótás egy egészséges kutyus (laboreredményei rendben vannak), aki az új családjába ivartalanítva, oltva, chipezve, féregtelenítve és megkozmetikázva kerülne. Flótás szőrét le kellett nyírni mert a bundája olyan volt mint egy páncél. Fürdetve lett és a sok bolhától amiből ki sem látott le lett kezelve. A szőre biztosan hamarosan vissza fog nőni :-) További infót szívesen adok telefonon vagy személyesen.
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/betyar/flotas/

Érdeklődni lehet: 0630-476-8718.
4306.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10406000

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 164
Heti: 94
Havi: 1 568
Össz.: 558 904

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 676.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »