Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Friciék hazai pályán

 

A Synergon Turán Motorsport csapata a 45. születésnapját ünneplő Mecsek rallyn örvendezteti meg a rajongókat

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor az SWRC világbajnokságról tesz egy kis hazai kitérőt a szeptember 9-11 között rendezett pécsi Mecsek rallyn, amely a sportág történetében először IRC futamnak számít. A kis világbajnokságnak nevezett Intercontinental Rally Challange a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) által életre hívott verseny, ahol a kedvezőbb feltételeknek köszönhetően a fiatal tehetségek is kibontakozhatnak.

Friciék számára nosztalgikus élmény lesz a verseny, mivel a Mecsekben többször is győzelmet arattak. Most azonban elsődleges céljuk, hogy látványos csatákat vívjanak a közönség örvendeztetésére, hiszen a rajongók támogatásából a nemzetközi futamokon is rengeteg energiát merítenek.

turanf.jpg

„Nagyon jó lesz, ha egy futam erejéig is, de hazai közönség előtt versenyezni. Rengeteg támogatást kapunk a szurkolóinktól. Nagyszerű érzés, amikor érezzük, hogy mennyien állnak mögöttünk és megoszthatjuk velük a sikereinket. Az pedig külön öröm, hogy pont a Mecsek rallyn vehetünk részt, hiszen nagyon élvezetes pályáról van szó. Sok kellemes emlék fűz ide, több kategóriát végig küzdöttem a szerpentineken. Azt megígérhetem, hogy látványosan fogunk autózni, és azon leszünk majd, hogy mindenki nagyon jól szórakozzon." - mondta Turán Frigyes.

A Ford Fiesta S2000 a finn futam előtt új motorral gazdagodott, így Pécsre ereje teljében érkezik. Vele pedig egy igazi legenda is jelen lesz, Markko Martin az MM-Sport csapat igazgatója, ötszörös világbajnoki futamgyőztes pilóta. A hétvége legnagyobb meglepetése azonban a közönségtalálkozó lesz, ahol bárki testközelből találkozhat kedvenceivel, mielőtt azok tovább folytatnák a nemzetközi menetelést.


Forrás: Klein Péter-Just Creative  Weblap látogatottság számláló:

Mai: 257
Tegnapi: 226
Heti: 1 081
Havi: 2 555
Össz.: 559 891

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Turán Friciék hazai pályán
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »