Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Olimpikonok lángosoztak az EFOTT-on

Háromszor tapsolták vissza a Republicot Szolnokon

 

Teljesen megtelt a nagyszínpad előtti tér a 30Y és a Republic koncertje alatt az EFOTT 2. napján. 

Az EFOTT csütörtöki napja nemcsak a zenéről szólt, hanem a sportról is. A HÖOK által hirdetett SportPont Program kosárlabda, kispályás foci és röplabda mérkőzéseinek eredményhirdetésére prominens vendégek érkeztek a szolnoki Tiszaligetbe. Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, valamint Szolnok város polgármestere, Szalay Ferenc és Dr. Túróczi Imre, a Szolnoki Főiskola rektora együtt osztotta ki a legjobb sportolóknak járó kupákat és ajándékokat, majd körbejárták a fesztivált. Először a Civil Falu kiállítóit nézték meg, ahol a 81 civil szervezet között a Mobilitás és a NEFMI Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság Ifjúsági Főosztálya is kitelepült. Ezt követően a meghívottak a Csík zenekar koncertjére siettek, ahol az együttes leghíresebb feldolgozását, a Most múlik pontosan című dalt együtt énekelték a tömeggel.

cene1.jpg

„Elérkezett 2011 júliusa, Magyarország életében véget ért a soros magyar EU elnökség. Az egyetemisták és főiskolások életében pedig vége a vizsgaidőszaknak, jöhet a nyár, és ha július, akkor EFOTT." - mondta köszöntő beszédében Czene Attila, aki nagyra értékelte, hogy a fesztivál ilyen nagy hangsúlyt fektet a sportra.

cene2.jpg

A djuice főtámogatásával megvalósuló EFOTT talkshow-jára a második nap is érkeztek hírességek, így Tatár Csilla és Radnai Péter. Az est főszereplői a 30Y és a vonósnégyessel színpadra álló Republic tagjai voltak, akik óriási embertömeg előtt adtak koncertet. A különféle zenei műfajok rajongói is megtalálták a nekik való programot, a The Carbonfools, a Compact Disco és az Ámokfutók is fergeteges bulit hozott Szolnokra.

Forrás:Szakály Szilvia- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 145
Heti: 317
Havi: 3 354
Össz.: 565 357

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Olimpikonok lángosoztak az EFOTT- on
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »