Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolcai Nyár 2011

Tapolca- Minden esztendőben osztatlant sikert arat a Tapolcai Nyár rendezvénysorozat, amely a Malom-tóban látható Víziszínpadon várja minden hét vasárnapjának estéjén a fellépőket. Idén július 3- augusztus 14- ike között kapcsolódhatnak ki a különböző műfajok kedvelői.

tmsz.jpg

Élsőként- tardicionális módon- a Tapolcai Musical Színpad tagjai szórakoztatták a nagyérdeműt, de két élő zenei legenda is kivívta ezen az estén a közönség elismerését.

benkoek.jpg

Benkő László az Omega együttes billentyűse és Jankai Béla előadóművész, zeneszerző-  "Benkő Fantázia" előadása élő bizonyíték volt arra, hogy nem véletlenül hangszerük virtuózaként emlegetik mindkét művészt.

Egy hét múlva- július 10- én- egy településünkön szintén nem ismeretlen formáció lépett fel. Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara is sokakat csalt a festői szépségű Malom-tó köré.

molnar.jpg

Fotó:Sajcz Gábor- FamArt Kommunikációs Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 226
Heti: 908
Havi: 2 382
Össz.: 559 718

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Érdekesség- Tapolcai Nyár 2011
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »