Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Szívtelen üzletember a műtőasztalon

 Ma este érkezik Laklóth Aladár a Csillagvirág Klinikára


Szívtelen üzletember érkezik a Csillagvirág Klinikára. A TV2 sikersorozatában ma este kerül képernyőre Laklóth Aladár, aki egy szívműtétre váró, érzelemmentes üzletembert alakít. A színész, aki sok magyar sorozatban szerepelt már, elmondta: eleinte ugyan izgult kicsit, de az összeszokott, profi stábbal nagyon könnyen lehetett együtt dolgozni.

laklotha.jpg

Ma este érkezik Laklóth Aladár a Csillagvirág Klinikára, ahol mindig történik valami. A Jóban Rosszban sikersorozat legújabb betege egy szívműtétre váró, precíz üzletember lesz, akit csak a munkája érdekel. A színész, saját bevallása szerint, először érzett egy kicsi lámpalázat az új stáb és az új feladat miatt, ám hamar megnyugodott, mikor látta, hogy mennyi az ismerős arc. Az összeszokott, profi stábbal könnyű volt dolgozni, annál nehezebb volt a karakter megformálása.

„A színészek általában az érzelmeikkel domborítják ki a karaktert, ezt most nem lehetett, mivel az üzletember, akit alakítok, egy teljesen érzelemmentes figura. Csak a munkája, az üzlet érdekli, egy nagyon precíz ember. Fura volt ilyen karaktert játszani, mert a való életben ez távol áll tőlem, érzelmes embernek tartom magam.” - mondta el Laklóth Aladár, aki azt is hozzátette: reméli, hogy sikeresen vette az akadályt, de ennek eldöntését a közönségre bízza.

A színész szinte mindegyik magyar sorozatban szerepelt már, a Jóban Rosszban történetében december közepéig lesz látható minden hétköznap este Debrői Gábor szerepében.

 

Jóban Rosszban 20.35-től minden hétköznap a TV2-n!

Mindig történik valami…


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 145
Heti: 255
Havi: 3 292
Össz.: 565 295

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Szívtelen üzletember a műtőasztalon
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »