Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Őrizetben az eltiltott

Augusztus 30-án a délutáni órákban igazoltatott Herenden a körzeti megbízott egy személygépkocsival közlekedő helyi lakhelyű férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrt a Veszprémi Rendőrkapitányság korábbi ittas vezetése miatt 2011. július 14-től hat hónap időtartamra eltiltotta a vezetéstől.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A férfit szabálysértés elkövetése miatt a rendőr előállította, a még le nem adott vezetői engedélyét pedig a helyszínen átvette. Őrizetbe vétele mellett gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Íjászbaleset a tűzoltónapon

A veszprémi mentőszolgálat diszpécsere értesítette a Várpalotai Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy az augusztus 27-én, a Pétfürdőn megrendezett Tűzoltónapon, a gyermekeknek szervezett íjászversenyen személyi sérülés történt.

 Az íjászverseny szervezője, a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy a gyermekek részére, felügyelet mellett biztosították az íjászkodás lehetőségét. Háromnegyed négy körül, az egyik lövő kisfiú a nyílvesszőt a céltábla fölé lőtte, amely aztán a talajon úgy pattant meg, hogy a táblától mintegy 30 m-re húzódó gyalogúton, egy fa takarásából kilépő nő alsó lábszárába fúródott. A sérült nőt a veszprémi kórházba szállították a mentők, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyben a Rendőrség vizsgálja, hogy az íjászverseny szervezőit terheli-e valamilyen felelősség a sérülés bekövetkezéséért. 

Forrás:Péter Katalin sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 226
Heti: 908
Havi: 2 382
Össz.: 559 718

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »