Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php


Juhar- uszkár keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 1 év.

Utcáról mentve. Juhar egy szép napon szembesántikált velünk. 3 lábon ugrált, s teljesen le volt fogyva.  A negyedik lábán az egyik köröm tőből ki volt szakadva. Nem tudni honnan jött, de annyi biztos, hogy verést kaphatott már nem keveset. Mindentől függetlenül mosolyog, bújik, ölben ül, játszik mindenkivel, vigyorog, imád autózni, buszozni, labdázni. Cicákkal, gyerekekkel és más kutyákkal tökéletesen kijön. Pórázon szépen sétál, lakásban nem rág szét semmit. 
Kb. 5-6 kiló, max spániel méretű ebecske. 


Képei: http://gallery.site.hu/u/Yazmin/juhar/


Elvihető ekkortól: 2011-10-04.
184.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407956


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 145
Heti: 317
Havi: 3 354
Össz.: 565 357

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 747.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »