Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Tchibo- Labrador retriever keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 1 év 5 hónap.

Tchibo a kis-közepes testű 1 és 1/2 év körüli ivartalanított kislány kutya gazdit keres. A nevében is benne van:Tchibo- a legtöbb mi adható. Ő tényleg egy csupa szív, leírhatatlanul hálás, kedves, nem ugatós, alkalmazkodó kiskutya aki nem követelőzik jutalomfalatért vagy simogatásért, inkább alázatosan megvárja azt. Nagyon könnyen tanítható, nevelhető és jól szocializált. Minden emberrel, kutyával és cicával egyaránt barátságos. Nyugodt szívvel ajánlom gyerek mellé is mert semmi agresszió nincs benne, nagyon játékos, vidám kiskutya. Tchibo nem vágyik másra csak egy igazi gazdira aki meglátja benne az "egyszerű kis fekete keverék kutya" mögött a valódi szépségét, belső értékét. (Tchibót a XXII. kerületben a Duna parton találtuk, éhesen, koszosan, bolhásan, eredeti gazdája nem jelentkezett érte.) Mostmár teljesen parazitamentes, oltott, chipezett és ivartalanított. Teljesen szobatiszta és a lakásban sem tesz kárt- Ő egy igazi családi kutya.


Érdeklődni: bpgirl2000@yahoo.com és 30/670-6871.

4279.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10405813

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 260
Tegnapi: 226
Heti: 1 084
Havi: 2 558
Össz.: 559 894

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 672.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »