Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Margit az öngyilkosságba menekül

Telefonos segélyszolgálatot támogat a Jóban Rosszban

Brózik Klári hat év után búcsúzik a Jóban Rosszban stábjától. Az írók igazán fordulatos és drámai végjátékot írtak a népszerű Margitnak. Szakítása után úgy tűnik, megtalálja a boldogságot Szigeti doktor oldalán, ám a látszat csal... a sorozat egyik legkedveltebb karaktere élete legnehezebb napjait éli.
eva_5839.jpg
Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, Brózik Klári hat év után önszántából távozik a Jóban Rosszban csapatából. A stáb egyik alapító tagja úgy érezte, szüksége van a változásra. A nézők hamarosan a képernyőn búcsút vehetnek kedvencüktől, ráadásul nem is akármilyen izgalmak közepette. A mindig kedves, szerény doktornő eddig nem látott arcát mutatja meg.
eva_5854.jpg
„Hálás vagyok kollégáimnak, hogy ilyen gyönyörű végjátékot adtak Margitnak, aki ez által végre kitört a kissé unalmas szerepköréből. Színészileg olyan feladat elé állítottak, amire mindig is vágytam." - árulta el Brózik Klári. - „Valószínűleg engem is nagyon megviselne, ha kiderülne, nem lehet kisbabám, ahogyan Margitot is. Ennek ellenére én igyekeznék pozitívabban felfogni a szörnyű helyzetet. E mellett teljes mértékben megértem azokat az embereket, akik sokszor azt érzik, hogy nincs kiút a problémák elől. Azonban fontosnak tartom, hogy tudatosítsuk környezetünkben, hogy nem az öngyilkosság a végső megoldás ilyen esetekben és mindig van jobb lehetőségünk a halálnál." - tette hozzá a színésznő, aki Amerikába utazott nyelvet tanulni, de az interneten megnézi a Jóban Rosszban legújabb epizódjait.
eva_5868.jpg
Brózik Klári drámai búcsújához egy páratlan kezdeményezés is kapcsolódik. A hihetetlenül izgalmas jelenetek adásba kerülésekor ugyanis egy felhívást láthatnak majd a nézők. Margit önpusztító magatartása jó apropó arra, hogy a pozitív kezdeményezéseket mindig is támogató Jóban Rosszban a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének munkáját segítse. A 116-123-as ingyenes számon minden rászoruló ember megoldást kaphat problémáira.
eva_5870.jpg

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:15-től a TV2-n!
Mindig történik valami...

Forrás:Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 177
Tegnapi: 145
Heti: 322
Havi: 3 359
Össz.: 565 362

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Margit az öngyilkosságba menekül
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »