Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Hajtűk Csákányi Eszterrel


Régi álma Csákányi Eszternek, hogy hajtűket dobáljon az éjszakában. Most itt az alkalom. Reméli egyben, hogy régi-új műfaj kel életre Pesten: nevezetesen, hogy színésznőt nem csak hét és tíz óra között, a színpadon lehet látni.

 csakanyie.jpg

Az Orfeum, pest mulatója 2011. szeptember 29-én mutatja be Csákányi Eszter „Hajtűk” című zenés előadói estjét két részben. A téma örök: nők végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt, akik fiatal férfiba szeretnek bele, hogy aztán Főnixmadárként teremtsék újra önmagukat. Mindegyik megjelenik egymás után, hogy elmondja, mi vele a helyzet. Aztán jót röhög rajta – mert Csákányi Eszterrel nagyon jókat lehet röhögni. Az ő hangján szólalnak meg ezek a nők, ő mutatja be őket nagy beleérző képességgel, szimpátiával, humorral és öniróniával. Mesél és énekel róluk. Arca ezer. Szerelmes csitri, majd könnyed nőcske, hol másik fele után sír, hol az életet HABzsolja. Doktorálhatna a témából. De most énekel róla.


„Évtizedek óta érlelődött bennem a gondolat, hogy színpadra álljak a Hajtűk című önálló esttel, de nem tettem lépéseket ennek megvalósítása érdekében. Tavasz végén azonban találkoztam az Orfeum vezetőivel, akik felkértek egy műsorra. Arra nem is számítottak, hogy másnapra már kész műsortükörrel jelentkezem. Óriási lendületet kaptunk a kollégákkal, és nyár végére már össze is állt az előadás, amelynek szeptember 29-én lesz a bemutatója. Magamról, a női lélek megannyi arcáról, élethelyzeteiről mesélek a Hajtűkben, egy új műfajban, amelyben egy színésznő belemegy az éjszakába – egy mulatóba –, saját magáról vall, énekel, és bár az Orfeum színpadán, mégis színházi élményt nyújtva” – mondja Csákányi Eszter.

csakanyieszterhajtuk.jpg

Szereplők:

Csákányi Eszter, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő

Hudák Zsófia – nagybőgő

Kovács Norbert – dob

Puskás Péter – zongora

Hangszerelés: Puskás Péter, Dalszöveg: Zöldi Gergely


Premier: 2011. szeptember 29., 21 óra

További előadások: 2011.10.10. és 2011.10.24.

ORFEUM, A PESTI MULATÓ, Budapest, Erzsébet krt. 43-49.


Forrás: Juhász Regina- Kék-Ezüst Kommunikáció


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 265
Tegnapi: 226
Heti: 1 089
Havi: 2 563
Össz.: 559 899

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Hajtűk Csákányi Eszterrel
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »