Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Látványos fürdőruha bemutatóval ünnepelt Bódi Sylvi

Saját tervezésű, szexi bikinivel lepte meg vendégeit a Sugarbird arca


Bódi Sylvi újra 30 éves lett. A bájos modell, ugyanis amikor idén tavasszal betöltötte a kerek évfordulót elhatározta, hogy a nyár folyamán több alkalommal is sort kerít az ünneplésre. Így néhány napja a rossz idő ellenére, egy divatbemutatóval egybekötött, mediterrán hangulatú beach partit szervezett a Római-parton.

 syl1.jpg

A 30. születésnap április 11-i hivatalos időpontja óta, Bódi Sylvi már sokféleképpen ünnepelt. A gyönyörű modellt megajándékozta már külön-külön a családja, a legjobb barátnői és a debreceni barátai is.  A legutóbbi parti azonban igencsak rendhagyóra sikerült, ugyanis a szokásokkal ellentétben, a meghívottak legnagyobb örömére, ezúttal az ünnepelt készült meglepetéssel. Így többek között Horváth Éva, Metzker Viki, Talmácsi Gábor, Herczeg Zoltán és Delhusa Gjon miután végignézte Sylvi wakeboard bemutatóját, még egy szexi bikini showra is hivatalos volt. Bódi Sylvi ugyanis az Éden Hotel csinos sztárjaival együtt mutatta be a Sugarbird márka aktuális strand divatjának legújabb modelljeit.

syl2.jpg

„A divatbemutató a rossz idő ellenére nagyon jól sikerült, remekül éreztem magam. A külön erre az alkalomra készült aranyszínű, illetve csipkével kombinált bikinik ráadásul egytől egyig az én kollekcióm darabjai, így most először nemcsak mint tervező, de mint modell is részt vettem a bemutatón." - árulta el mosolyogva Sylvi, aki a Covergirls csapatával gőzerővel dolgozik az őszi kollekció tervein.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 226
Heti: 904
Havi: 2 378
Össz.: 559 714

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Látványos fürdőruha bemutatóval ünnepelt Bódi Sylvi
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »