Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Családi vállalkozásban loptak


Augusztus végén a balatonfűzfői ipartelepről érkezett bejelentés a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, hogy egy gazdasági társaság telephelyére ismeretlen elkövető betört, és onnan több kézi szerszámot tulajdonított el.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A kiérkező rendőröket a telephely műhelyében dolgozó férfi fogadta, és elmondta, pénteken délben fejezte be a munkát, mindent bezárt, rendben hagyott ott. Aznap reggel munkakezdés után egy-két órával vette észre, hogy több kis szerszámgép hiányzik. A telephely körbe van kerítve, viszont sem biztonsági rendszer, sem pedig biztonsági őr nincsen, és a műhely oldalsó vasajtajának üvege már egy éve hiányzott. Az elkövető itt juthatott be a műhelybe, és tulajdonított el ütve fúrót, sarokcsiszolót, akkumulátoros fúrót, valamint a telephelyen nyitott állapotban lévő felvonulási konténeréből még különböző teherbírású daruzó drótköteleket.

A helyszíni szemle során rögzített azonosításra alkalmas nyomok, továbbá a széleskörű adatgyűjtés eredményeként látókörbe kerültek azok a munkások, akik előző héten, az egyik alvállalkozó megbízásából az épület külső környezetét tették rendbe. Volt lehetőségük és idejük is arra, hogy jól körülnézzenek, észrevegyék a falemezzel takart betört ajtóablakot. Ebédidőben aztán közelebbről is szemügyre vették a helyet, és éltek a tálcán kínált lehetőséggel. Az elvégzett kertészeti munkák után már gazdagabban indultak hazafelé.

Az információk pontosítása és az ujjnyom azonosítás eredménye ugyanahhoz a kislángi férfihoz vezetett. A családnál tartott házkutatás során előkerült az ellopott holmi egy része. Az 50 éves apa, 23 és 21 fiai, valamint a 24 éves munkát szerző jó ismerős is beismerő vallomást tett. A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás miatt indult bűntető eljárás. Az elkövetők szabadlábon védekezhetnek.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 261
Tegnapi: 226
Heti: 1 085
Havi: 2 559
Össz.: 559 895

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »