Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Jeremy- tacskó keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 6 év.

Jeremy 6 éves hosszú szőrű tacskó keverék kan kutya. Az Illatos útra adták le gazdája halála miatt másik két társával együtt. Kezdetben nagyon félt és napokig még a házából sem jött elő, de lassan feloldodótt és előbújt. Kedves, szótlan, minden fajta kutyával jól kijön. A simogatást nagyon szereti, de a teljes bizalom még várat magára. Kocsiban nyugodtan utazik. Jeremy oltva, ivartalanítva és chipezve várja új családját ahol újra nyugalomra és bizalomra találhat. Érdeklődni róla a 20/269-8060-as számon vagy azorokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet. Bármikor elvihető.

További információk itt: http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=4143

Érdeklődni lehet: orokbefogadas@minimenhely.hu
919.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407352


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 226
Heti: 918
Havi: 2 392
Össz.: 559 728

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 724.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »