Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Szaki- tacskó keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 4 év 8 hónap.

Szaki nagyon vágyik arra megfeleljen az elvárásoknak. "Puszilkodós", bújós, ragaszkodó, szófogadó, egy igazi kis egyéniség.Teljesen leveszi az embert a lábáról. Eleinte bizalmatlan volt a sok kutyával szemben, ha közelítettek esetenként morgott, de hamar felismerte, hogy nem kell megvédenie magát, beilleszkedett. Legjobb játszótársa egy nála sokkal nagyobb szuka kutya, akivel órákig képesek kergetőzni a kertben. Ha azonban ember van a láthatáron, úgy intézi a dolgait, hogy körülötte legyen inkább. Szökésnek nyoma nincs! Lakásban nyugodt, de ott is szeret ember-közelben lenni. Autóba magától beszáll, nyugodtan utazik és nyugodtan várakozik is ott. Az állatorvosi vizitet is jól tűrte, jó idegrendszerű kutyus. Pórázzal sétáltatva még egy picit húz, de nem vészes, hamar meg fogja tanulni a "pórázfegyelmet." Valószínűleg sétában soha nem volt része. Póráz nélkül még nem próbálkoztunk, de ha kialakul a megbízható kötődés, egészen biztosan behívható lesz. Pár nap után majd szétrázta magát, ha meglátta gondozóját.
Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: +36 30 267 3801 vagy +36 70 610 0723
                            info@mancsrancs.hu


577.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407623


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 145
Heti: 260
Havi: 3 297
Össz.: 565 300

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 738.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »