Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. augusztus 19.- A rendezvénysorozat második napja a Városi Sporttelepen kezdődött. Immár tizenharmadik alkalommal "randevúztak" a meghívott csapatok, hogy részt vegyenek a Tapolca Kupa- Nemzetközi Nagypályás Labdarúgó Tornán.

tun2a.jpg

tun2b.jpg

A helyi gárdán kívül, amelyben városunk polgármestere- Császár László- is rúgja a bőrt, Marcellháza /Szlovákia, Umag /Horvátország/ és Ruzsinov /Pozsony- Szlovákia/ is küzdött a végső győzelemért.

tun2c.jpg

Eközben a kulturális programok a Kisfaludy utcában zajlottak. A Garabonciás együttes műsorát még a nagyszínpadon tekinthette meg a közönség, majd a Természet átírta a forgatókönyvet. A hirtelen jött vihar településünket sem kímélte, viharos szél támadt, majd az eső is eleredt.

garabon.jpg

tun2d.jpg

Így aztán a német nemzetiségi műsort már a Tamási Áron Művelődési Központ első emeleti aulájában kellett megtartani, ahol Molnár Attila a kisebbségi önkormányzat elnöke szólt az egybegyűltekhez. Ezt követően evés-ivás, beszélgetés és tánc vette kezdetét. A zenét a tehetséges előadó- Nádházi József /Kis Zamek/ szolgáltatta, de fellépett a herendi Vergissmeinnicht Tánccsoport is.

tun2e.jpg

A cigány nemzetiségi műsor ezúttal külön, a Varjú Fogadóban került megrendezésre.

Miután a mintegy másfél órás vihar elvonult, a Gardrób butik divatbemutatóját már a szabadtéri színpadon bonyolították le. Itt lépett fel a fiatal és hihetetlen tehetséggel megáldott Oláh Petra, aki hastánc műsorával osztatlan sikert aratott.

tun2f.jpg

tun2g.jpg

tun2h.jpg

tun2i.jpg

tun2j.jpg

tun2k.jpg

Az egykori Express zenekar frontemberének- az énekes, gitáros, zeneszerző Solymos Tóninak a neve a korombelieknek és idősebbeknek igen, az ifjabbaknak- talán- nem sokat mond. A hetvenhez közeledő  /1943- / előadóművész öt aranylemezzel is rendelkezik, a Szovjetunióban pedig közel 9 millió hanghordozója kelt el.

tun2l.jpg

Korát meghazudtoló módon ropta a színpadon, miközben felcsendültek a régi slágerek, amelyeket ezen az estén is sokan dúdoltak az egykori "gitárbetyárral"- Jöjj hozzám, Harmonikás, Ó egy kis csók...

Egy merőben más műfajjal érkezett, de szintén nagy sikert aratott a Terecskei Rita, Sidlovics Gábor, Steklács Miklós és Kovács András Donát felállású Zanzibár formáció. A Szerelemről szó sem volt, Ádám keresi Évát, Új napra ébredsz vagy a Szólj már című dalaikat egy ország ismeri. A tapolcai közönséget is hamar lázba hozták, bizonyítva, nem véletlenül népszerűek a popszakmában immár tizenkét esztendeje.

tun2m.jpg

A nap zárásaként a Koktél zenélt.

tun2n.jpg

A rendezvénysorozat második napjának moderátora Kovács Melinda volt.

Bal oldali fotónkon: egy gyönyörű kisbaba édesapja öléből szemléli az eseményeket.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 170
Tegnapi: 145
Heti: 315
Havi: 3 352
Össz.: 565 355

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét- 2. nap
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »