Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

MEGKEZDŐDIK AZ INFINITI FX SEBASTIAN VETTEL VÁLTOZATÁNAK SOROZATGYÁRTÁSA

 

ROLLE, Svájc (2011. október 18.) – Az Infiniti megerősítette, hogy megkezdi a kétszeres Forma-1 világbajnoknak tervezett és elkészített Infiniti FX tanulmányautó sorozatgyártását. Az FX Sebastian Vettel kiemelt figyelmet kapott az Infiniti standján a 2011. szeptemberi Frankfurti Autószalonon. A modell formáját, műszaki megoldásait és aerodinamikai jellemzőit a Red Bull Racing bajnoka és az Infiniti márka globális nagykövete inspirálta.

 seba1.jpg

Andy Palmer, az Infiniti alelnöke elmondta: „Az FX Sebastian Vettel változatát a különlegesség kedvéért készítettük el a Frankfurti szalonra, ám a modell egyfajta kísérlet is volt. Olyan ez számunkra, mint a Mercedes-Benznek az AMG vagy a BMW-nek az M-sorozat. Szerettük volna kipróbálni, hogy a szervezetünk meg tud-e birkózni egy ilyen különleges változat kifejlesztésével járó feladatokkal. Az FX SV jól példázza, hogy készen állunk a kis darabszámú, különleges kivitelek gyártására, és az FX Sebastian Vettel változat egyike lesz a piacon is kapható első ilyen modelleknek.”

seba2.jpg

A Frankfurtban bemutatott tanulmányautó története egy beszélgetéssel kezdődött a már akkor is egy Infiniti FX-szel rendelkező Sebastian Vettel, a Forma 1 világbajnoka és Shiro Nakamura, az Infiniti kreatív vezetője között a 2011-es Genfi Autószalonon. Az 5,0 literes V8 motor áthangolásával a teljesítmény 420 lóerőre nőtt, az Infiniti és a Red Bull Racing együttműködésével kifejlesztett, nagy leszorítóerőt garantáló aerodinamikai csomag pedig 300 km/órás végsebesség elérését teszi lehetővé – ezzel a modell minden idők figyelemfelhívóbb és legexkluzívabb crossovere lett. A sorozatgyártású változat részletes adatainak (köztük a rendelési lehetőségek, a darabszám és az árak) közzététele később várható.

seba3.jpg

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 226
Heti: 900
Havi: 2 374
Össz.: 559 710

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Megkezdődik az Infiniti FX Sebastian Vettel változatának sorozatgyártása
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »