Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Balatonalmádiból

Szerencsésen végződött az idős férfi eltűnése

Október 5-én este, háromnegyed nyolc körül érkezett a bejelentés a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra egy balatonfűzfői idősotthonból, hogy egy ott lakó, 81 éves férfi néhány órával korábban elment a postára, és azóta sem tért vissza.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A kapitányság ügyeletese soron kívül rádiókörözvényt adott ki, majd polgárőrökkel és tűzoltókkal kiegészülve kezdték meg a rendőrök a keresést. Később egy az eltűnthöz hasonló személyleírású férfiről olyan információt kaptak, hogy felszállt a budapesti gyorsra. Ennek ellenőrzésére az almádi rendőrök fejér megyei és budapesti kollégáikkal is együttműködtek, de így sem kerültek közelebb a sikerhez, kiderült, nem a keresett személy szállt fel a vonatra. Eközben a kutatás a vasúti sínpálya mellett folyamatos volt. Már elmúlt fél tizenegy, amikor befutott a jó hír, az idős embert megtalálták a fűzfőgyártelepi játszótérnél. Testén kisebb sérüléseket észleltek, amelyek azonban nem támadás, hanem elesés közben keletkeztek. Mentővel további kivizsgálásra a veszprémi kórházba szállították.   

 

Tetten érték a kerékpártolvajt

 

Szeptember utolsó napján, a kora délutáni órákban Balatonakarattya egyik strandjának kerítéséhez kívülről egy férfi és egy női vázas biciklit lakatolt hozzá egy oda érkező házaspár. Még negyedórát sem töltöttek el a strandon, amikor hazaindultak, és tapasztalták, hogy eltűntek a kerékpárok. Értesítették a Balatonalmádi Rendőrkapitányságot. A kiérkező rendőrök átvizsgálták a környéket, majd a közeli bokros területen megtalálták az útról nem látható helyre eldugott kétkerekű járműveket.

Ekkor rejtett figyelő szolgálatot szerveztek. Délután többször elhajtott előttük egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, egyik alkalommal meg is állt, leellenőrizte megvannak-e még a szerzemények. Csak éjfél előtt tért újra vissza, majd a férfi vázas kerékpárral eltekert egy nyaraló udvarára. Itt a lopott biciklit egy sövény takarásában helyezte el. Mindezt azonban a figyelőszolgálatban résztvevő rendőrök folyamatosan figyelemmel kísérték és elfogták a 36 éves, tárnoki férfit.  

Két rendbeli, dolog elleni erőszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének elkövetése miatt indult vele szemben eljárás.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 153
Tegnapi: 145
Heti: 298
Havi: 3 335
Össz.: 565 338

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »