Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Csuja Imre Jóban Rosszban

Legendás színész érkezik a TV2 sikersorozatába!

Az Üvegtigris mára már ikonikussá vált Csokija, azaz Csuja Imre érkezik hamarosan Csillagkútra, ahol mindig történik valami. A színész most is hasonlóan ütős és harsány karaktert játszik a sorozatban: Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja. Érdekesség, hogy a színész lánya is szerepelt már a Jóban Rosszban-ban, mint Kálem Józsi egykori barátnője, sőt, veje, Telekes Péter Alexa drogos öccseként a nyári szünet után is tovább borzolja a kedélyeket.

csi1.jpg

Újabb sztár szereplő tűnik fel a TV2 sikersorozatában. Hamarosan megérkeznek Csillagkútra Horváth Veronka szülei, s a rezidens édesapját, Guszti bácsit, Csuja Imre alakítja majd. A legendás színész könnyen felvette a napi sorozattal járó lendületes munkatempót, ráadásul a forgatásokon sok ismerőssel és egy családtaggal is találkozott, amitől még jobban érezte magát a felvételek közben.

A forgatások jó hangulatban teltek, hiszen a színészek egy részét személyesen is ismertem már. Akikkel pedig még nem találkoztam, csak a képernyőn láttam őket, azokkal is hamar megtaláltam a közös hangot. Nagyon jó dolog, hogy egy később érkező szereplő is könnyen be tud kapcsolódni egy már bejáratott szerkezetbe." - magyarázta Csuja Imre, akinek lassan egész családja feltűnik Csillagkúton. Ez azonban nem befolyásolja, ahogy fogalmaz, színészek révén csak nyomják, ami a csövön kifér.

csi2.jpg

„A lányom is szerepelt már a sorozatban, a vejemmel pedig közös jeleneteink is lesznek. Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak ősszel derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű."- árulta el nevetve karakteréről a színész, aki remekül érzi magát a Jóban Rosszban-ban.

Jóban Rosszban augusztus 22-től 20:10-től a TV2-n!

Mindig történik valami...

Forrás:Császár Anna- www.redlemon.hu
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 159
Tegnapi: 145
Heti: 304
Havi: 3 341
Össz.: 565 344

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Csuja Imre Jóban Rosszban
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »