Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A Star Wars-t parodizálja a Family Guy!

Megérkezett a sorozat 10. évada a Comedy Centralra!

fagu1.jpg

A Family Guy népszerűsége továbbra is töretlen, a sorozat 1999-es debütálása óta a világ egyik legnépszerűbb TV sorozatává vált. A Comedy Central nézői már három éve követhetik nyomon a Griffin család nem mindennapi kalandjait. Most végre megérkezett az újabb évad! A képzeletbeli Quahog városában játszódó történet újabb részeit, a tizedik évadot november 1-től követheti nyomon mindenki a magyar humorcsatorna műsorán.

A South Park és a Simpson család története mellett az egyik legismertebb és legnépszerűbb humoros rajzfilmsorozat a Family Guy. A rendhagyó animációs vígjáték abszurdan mutatja be a családi élet mindennapi csapásait.

A műsorban nyomon követhetjük a szeretetreméltóan mamlasz, de gyakran igen bunkó Peter Griffin és furcsa (nem normális) családjának kalandjait. Szerető felesége Lois, az egykori Miss Teen Rhode Island, aki ugyan a ház ura, de általában egy lépés választja el az idegösszeomlástól. Gyermekeik: a 16 éves Meg, a család homokzsákja, a 13 éves Chris, aki nem érti a lányokat és még kevésbé a nemrég szekrényéből előkerült majmot, továbbá épp annyira bugyuta és túlsúlyos, mint az apja. Legkisebb gyermekük, az 1 éves Stewie, ördögien okos és extrém szexuális érdeklődésű baba, sátáni tervek kiötlője. A Griffin famíliát Brian, a család kutyája egészíti ki, aki rajong a száraz Martiniért és a buta, szőke nőkért.

A 10. szezonban a Griffinék rejtélyes „detektívregénybe” keverednek, Lois helyi élsportoló lesz, Stewie pedig Brian irodalmi menedzsereként tevékenykedik. Végül a Griffin család belép a Star Wars világegyetembe a „Jedi visszatér” paródiájával. 

Az amerikai változatban a szokásos szereposztáson kívül hírességek hosszú listája szerepel szinkronhangként a 10. évadban, köztük Drew Barrymore, Carrie Fisher, Anne Hathaway és James Woods.

 famigu.jpg

Family Guy, 10. évad: november 1-től a Comedy Central műsorán!


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 145
Heti: 320
Havi: 3 357
Össz.: 565 360

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Star Wars- t parodizálja a Family Guy!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »