Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

EMBERÖLÉS KISÉRLETE

Családi veszekedésnek indult, de emberölés kísérletévé vált az az esemény, amely augusztus 2o-án az esti órákban egy Vöröstó-i családi házban veszekedés során történt apa és fia között. A bal vállánál hátba szúrt 22 éves vöröstói lakos 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett. Az 56 éves apát elfogták, őrizetbe vették és ellen büntető eljárás indult.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg


FIGYELMETLENSÉGRE ÉS FELELŐTLENSÉG

- re vezethető vissza az a lopás, amelynek során 21-én a hajnali órákban egy veszprémi diszkóban történt. A figyelmetlen szórakozó felügyelet nélkül hagyta és egy székre tette táskáját, amelyből ismeretlen tettes a pénztárcát, az iratokat eltulajdonította.

- re vezethető vissza ugyanebben az időben és ugyanezen a helyen az a lopás is, amelynek során egy őrizetlenül hagyott mobil telefont tulajdonított el ismeretlen tettes.
Több mint százezer forint értékben két kerékpárt tulajdonított el a szórakozó és felelőtlen tulajdonostól az az ismeretlen tettes, aki még augusztus 19-én a hajnali órákban egy balatonfüredi szórakozóhely előtt őrizetlenül és lezáratlan két kerékpárt talált és azt „magához vette."

EGYÉB:

Augusztus 21-én hajnalban a 8-as főúton a 46-os km szelvényben egy menetközben kigyulladt személygépkocsihoz hívott tűzoltót a jármű vezetője. A Fiat Uno vezetője elmondta, hogy az autó elkezdett lassulni, majd füst szállt fel a motorház tető elől, majd hirtelen meggyulladt. A helyszínre érkező tűzoltók a tűzet eloltották és a gépjárművet elszállították a közútról.

Ittas, vérző arcú, eszméletlen férfit találtak a járőkelők Várpalotán a Bányabekötő uton augusztus 21-én a hajnali órákban. A helyszínre érkező rendőrjárőr megállapította az ittas férfi személyazonosságát és átadta a helyszínre érkező mentőnek.


KÖZLEKEDÉSI BALESET:

A 82-es főúton történt személyi sérülés nélküli közúti közlekedési baleset augusztus 2o-án a reggeli órákban. Ennek során egy Zirc felöl érkező személygépkocsi nem tartotta be a megfelelő követési távolságot és nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló osztrák fenségjelzésű személygépkocsinak.

Augusztus  20-án a délutáni órákban Alsóőrsön egy láthatóan erősen ittas férfi okozott balesetet személygépjárművével, amikor közlekedése során több gépjárművet is összetört. A rendőrjárőr igazoltatás alá vont és vérvételre állította elő az esztergomi lakost, aki a tanúk elmondásával ellentétben nem ismerte el a járművezetést.

Anya és gyermeke szenvedett 8 napon belüli sérülést abban a közúti közlekedési balesetben, amelynek során augusztus 2o-án az anya egy Peugeout személygépkocsit vezetve Balatonakali belterületén a 71-es főútra jobbra kanyarodva ismeretlen okból egy villanyoszlopnak ütközött.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 170
Tegnapi: 145
Heti: 315
Havi: 3 352
Össz.: 565 355

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »