Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tervezz nekünk tárgyat!

Az Egy csepp fugyelem Alapítvány és a WAMP közös pályázata

A cukorbetegség megelőzéséért küzdő, Erős Antónia alapította Egy Csepp Figyelem Alapítvány <http://www.egycseppfigyelem.hu/> tárgytervező pályázatot hirdetett a Wasárnapi Művész Piaccal (WAMP <http://wamp.hu/>) közösen. A cél egy olyan hordható kiegészítő létrehozása, amely felhívja a figyelmet a diabéteszre, amely ma Magyarországon legalább másfél millió embert érint közvetlenül.


wamp-header.jpg

A pályázat fődíja 100 ezer forint (a második díj 50 ezer forintot ér), a verseny eredményhirdetése pedig az Egy Csepp Világnapon, 2011. november 13-án, a Syma Csarnokban lesz. Az alapítvány ismert művészek bevonásával népszerűsíti majd a tárgyat: biztosan jelezte már a kampány melletti részvételét Szalóki Ági énekesnő. A célunk, hogy a WAMP nyertes designere által készített tárgy minél több helyen tűnjön fel a médiában az év utolsó hónapjaiban, és ezáltal szó essen a cukorbetegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a rendszeres vércukor és koleszterinszint-mérés fontosságáról, illetve a diabétesz megelőzésének módjairól.A pályázat részletei az alábbi linken érhetők el:
http://www.egycseppfigyelem.hu/wamp

Forrás: Forgács Anna koordinátor- Egy csepp fgyelem Alapítvány

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 91
Tegnapi: 226
Heti: 915
Havi: 2 389
Össz.: 559 725

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Felhívás- Az Egy csepp figyelem Alapítvány és a WAMP közös pályázata
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »