Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Fábry Sándor balesete miatt nem indul a Fogatvágtán


Kisorsolták az idei Nemzeti Vágta futamainak sorrendjét


Idén is sor került a magyar tradíciókra épülő Nemzeti Vágta előfutamainak sorsolására. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében megrendezett díszes ceremónián több hazai sztárvendég is jelen volt, köztük Trokán Nóra, Kaszás Géza, Hajas László és Katus Attila. Fábry Sándor azonban nem vett részt az eseményen, ugyanis néhány nappal ezelőtt csuklótörést szenvedett. Így a humorista idén biztosan nem indulhat a Fogatvágta mezőnyében, helyette Piroch Gábor száll versenybe.

01.jpg
Budapest vezetősége, prominens személyek, a rendezvény partnerei, polgármesterek, Elővágta szervezők és a Nemzeti Vágta sztárjai gyűltek össze a Várban, ahol közjegyző jelenlétében kisorsolták, hogy az induló 72 település lovasa milyen sorrendben áll rajthoz a Hősök tere köré felépített speciális lóversenypályán. Az esemény nyitányaként 8 ünnepi díszben tündöklő lovaskocsi hajtott át a belvároson, mellettük pedig lovas huszárok vonultak, akik büszkén lobogtatták a benevezett települések zászlaját. Az ünnepélyes felvonulás a Kapisztrán téren végződött, majd a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében folytatódtak az események. A rendezvényt Lázár Vilmos köszöntő beszéde indította, majd a „Sors ládából" a sorsolók kihúzták a rivális városok és falvak neveit. A huszárok, olimpikonok, és médiatámogatók mellett a sztárvendégek is feszült izgalommal nyúltak a faládába.

A hírességek közül elsőként Faragó Andrást, Bebét és Trokán Nórát érte az a megtiszteltetés, hogy daliás huszárok jelenlétében sorsolhatott. Majd Fekete László, Bárdosi Sándor, Hajas László és Keresztes Ildikó következett. A sorsolás végeztével a sztárok és a lovas szakma képviselői jóízű beszélgetésbe elegyedtek a Múzeum előtti macskaköves téren.
00.jpg
Fábry Sándor részvételére az előzetes hírekkel ellentétben idén sajnos nem számíthatunk. Ugyanis a humorista két héttel a Nemzeti Vágta előtt csuklótörést szenvedett, így kénytelen volt lemondani a jeles eseményen való részvételt.
„Nagyon sajnálom, hogy a balesetem miatt nem indulhatok az idei Fogatvágta mezőnyében, és remélem, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem az esemény szervezői is! " - mondta a tőle megszokott csipkelődő humorral Fábry Sándor, aki azt is hozzátette, hogy jövőre természetesen számíthatnak rá.
A Nemzeti Vágta szervezői jobbulást kívánnak a humoristának, és jövőre visszavárják.

    
A futamgyőztesek első két helyezettje jut tovább a hat középdöntőbe, amelyeknek első helyezettjei jutnak be a döntőbe.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 128
Tegnapi: 145
Heti: 273
Havi: 3 310
Össz.: 565 313

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Fábry Sándor balesete miatt nem indul a Fogatvágtán
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »