Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. augusztus 28.- Nem volt hosszú "házasság" Tapolca és a Badacsonytomaj fúziója. Egy esztendő után külön-külön indul a két gárda. A mieink a Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban kezdték meg a 2011/2012- es idény pontvadászatát. Az eddigi mérleg: 1 győzelem és 1 vereség. A hazai mérkőzés után Viski Lászlót, a tapolcaiak edzőjét kérdeztem.

tp1.jpg


Tapolca - Fűzfői AK   5:1  /3:0/

Tapolca, 50 néző

Vezette: Szalai.


Tapolca: Bakos- Lukácsa N., Szita, Lukácsa R., Rajkai /Tüske/, Pupos, Csáki, Sinkó /Molnár/, Oszterman, Simon /Enyingi/, Kiss G. /Szabó P./.

Edző: Viski László

A mérkőzés 1 perces néma főhajtással kezdődött. A helyi gárda gyúrójaként tevékenykedő, közelmúltban elhunyt Tukacs Árpádra emlékeztek.

tp2.jpg

Rengeteg átadási hibával tarkított összecsapás, ahol a sportszerű vendégeket ilyen arányban is megérdemelten győzte le a tapolcai csapat. A Fűzfő ellen elég volt ez a játék, de ennél lényegesen motiváltabban kell pályára lépni a következő találékozókon Viski László tanítványainak.

Hazai gólszerzők: Csáki 2, Oszterman, Simon, Enyingi.

Viski László nyilatkozata

tp6.jpg

- Az első találkozónkon már a 15. percben emberhátrányba kerültünk, Bárány Péter került a kiállítás sorsára. Tíz emberrel a tavalyi bajnok otthonában különösen nehéz feladat még a tisztes helytállás is. Ennek ellenére úgy érzem, egyenrangú partnerek voltunk, több ziccerünk volt, de sajnos kimaradtak! A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének, de a hazaiaknak sikerült két gólt "berámolni". Elkerülhető lett volna, amennyiben kapusunk jobban odafigyel.

Hazai közönség előtt sikerült ugyan biztos győzelemmel bemutatkoznunk, de a látottakkal abszolút nem vagyok elégedett. Nem tudtak az elvárásaimnak megfelelni a fiúk. Lehetne sok mindenre fogni, a melegtől az összeszokottság hiányára... de nem tesszük. A legfontosabb- a három bajnoki pontot begyűjtöttük, remélem javulni fog a játékunk.

tp3.jpg

- Bizonyára volt mozgás, kiket igazoltatok és hányan távoztak?

- Ács Norbert és Horváth József Zala megyei csapatnál folytatják tovább. Az érkezők között valóban nagy mozgások voltak. Mintegy 7-8 játékost kellett beépítenem a csapatba. A "fúziós" gárdából Bárány Péter, Lukácsa Richárd és Norbert, Enyingi Lajos, Szabó Patrik és Ferenci Milán érkezett. Rajkai Sándor Gyulakesziből, míg nagy örömünkre Csáki László /korábbi edző/ Szigligetről tűnik a legjobb igazolásunknak, hiszen most is két találattal járult hozzá a tapolcaiak győzelméhez.

tp4.jpg

- Idegesnek, feszültnek tűntél, ezek szerint még nem olajozott a gépezet?

- Örök probléma az akarati tényező. Rengeteget kell foglalkoznunk ezzel a dologgal, még nincs rend a fejekben. Győzni akkor tudunk, ha mindenki akarja is a sikert...

Emellett a már említett összeszokottság hiánya is tapasztalható. Néhány játékos mintha nem is a pályán lenne, pedig a labdarúgás is csapatjáték, egységben az erő. Sokan beszélnek az anyagiakról, mint motivációs tényezőről. Úgy gondolom, megyei szinten nem kellene! Élő ellenpélda a herendi gárda, ahol a labdarúgás szeretetéért állt össze a csapat.

tp5.jpg

- A szakosztály és a Te elvárásod- gondolom- ugyanaz!

- Valóban, az 1-6. hely valamelyikét szeretnénk megszerezni a bajnoki idény végére. A játékosállományt nézve teljesíthető, de a felkészülésünket alapul véve már nem vagyunk ennyire bizakodóak, másrészről az edzések látogatottsága is kívánnivalót hagyott maga után.

Nagyon nehéz ősz elé nézünk, de pozitívan állunk hozzá, reméljük hasonló győzelmekkel és főleg jobb játékkal örvendeztetjük meg a jövőben szurkolóinkat.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 226
Heti: 904
Havi: 2 378
Össz.: 559 714

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: Felemás mérleg
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »