Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Myon & Shane54 idén is a top 100-ban!


Világsztárok között a Class DJ-k


A brit DJ Magazin minden évben megszavaztatja a világ tánczenei közönségével, ki a legjobb elektronikus zenész napjainkban. Ezzel hivatalos népszerűségi listát állítanak fel a száz legjobb nemzetközi előadóról. Hazánkat harmadik éve egyedüliként a Class FM DJ duója, Myon és Shane 54 képviseli, akik idén a 66. helyen végeztek.

deje.jpg
Tegnap este éjfélkor Amsterdamban hirdették ki a 2011-es verseny eredményét, amely évről évre rangsorba állítja a legjobb elektronikus zenei előadókat. Idén az elmúlt évek összes rekordját megdöntve, több mint 600 ezer szavazat érkezett. A szavazáson David Guetta letaszította a trónról a négy éve veretlen Armin Van Buuren-t. Magyarországot már harmadik éve egyedüliként Myon és Shane 54 képviseli. A duó ezúttal a világon a 66. legjobbnak számít az elektronikus zene valamennyi képviselője között, amivel olyan neveket utasított maga mögé, mint Paul Oakenfold vagy Judge Jules.
A Myon és Shane 54 páros hosszú ideje előkelő helyen szerepel az elektronikus tánczene nemzetközi élvonalában.

"Hihetetlen dolog egy olyan nemzetközi szcéna részesének lenni, amelyet az ember többnyire csak kívülről láthat." - mondta Myon - Nagyon jó érzés tudni, hogy a világ minden részéről szavaztak ránk, és érezhetően elismernek minket dj-ként és producerként is."

"Itthonról is nagyon sokan szavaztak ránk, ezért velük szeretnénk megünnepelni ezt a jeles napot. A mai Class FM mixünk ennek alkalmából igazán különleges lesz” - árulta el Shane 54.


Class DJ – minden pénteken este 8 és éjfél között a Class FM műsorán

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 226
Heti: 866
Havi: 2 340
Össz.: 559 676

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Myon & Shane54 idén is a TOP 100-ban!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »