Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Pénteken a 8. sz. főútvonalon igazoltatott a rendőrjárőr egy személygépkocsi vezetőt. Az intézkedés során kiderült, hogy a gépkocsit a forgalomból ideiglenesen kivonták, mivel nem rendelkezett kötelező felelősségbiztosítással, és a jármű műszaki érvényessége szintén lejárt. A járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.


007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg
Pénteken a kora esti órákban egy személygépkocsi Veszprémben az Egyetem utcából a Stadion utcára kanyarodott, a fényjelző készülék zöld jelzésére, elsőként elindulva. A kanyarodás közben elütötte a gyalogos átkelőhelyen, szintén zöld jelzésre áthaladó gyalogost, aki súlyos sérülést szenvedett. A jármű a helyszínről megállás nélkül eltávozott. A gyors, szakszerű rendőri munkának köszönhetően a gépjárművezető hamarosan megkerült, ellene eljárást indítottak.

Megyénk egyik hipermarketében egy fiatalember ellenállhatatlan vágyat érzett a szépítkezésre, a polcon lévő hajzselét kibontotta, azt a hajára kente, majd a dobozt visszatette a helyére. Az áruház biztonsági őre észlelte az esetet, a helyszínre rendőröket hívott, akik a fiatalember ellen szabálysértési feljelentést tettek.

A fűtési szezon beköszöntével ismét előfordult, hogy a faárusoktól megrendelt fa nem a kialkudott minőségben és mennyiségben érkezett meg.
Az egyik Ajka melletti községből tett bejelentést egy hölgy, miszerint már kifizette a megrendelt fát, azonban a mennyisége szemmel láthatóan kevesebb a szállítólevélen szereplőnél, és a fajtája sem egyezik. A fát szállító teherautót a rendőrök feltartóztatták, a faárusokat előállították, elszámoltatták, ellenük büntető feljelentést tettek.

Forrás:Péter Katalin sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 145
Heti: 297
Havi: 3 334
Össz.: 565 337

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »