Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

R E N D Ő R S É G I     F E L H Í V Á S

 

A rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon folyamatban lévő büntetőeljárásban elkészült az ismeretlen tettest ábrázoló grafika.

grafika.jpg

Mint, ahogy arról korábbi felhívásunkban tájékoztatást adtunk, 2011. október 24-én, a késő délutáni órákban a Veszprém, Aulich Lajos utcában, az ott működő élelmiszeripari alapanyagokat forgalmazó gazdasági társaság raktárépületébe ment be egy ismeretlen fiatal férfi és fegyvernek látszó tárggyal az ott tartózkodó dolgozókat a napi bevétel átadására szólította fel, majd az átadott készpénzzel, a Vécsey Károly utca irányába futva, elmenekült.

Az elkövető személyleírása: kb.: 25-30 év körüli, 180-190 cm magas, vékony testalkatú férfi. Ruházata az elkövetéskor sötét színű, derék alá érő, vélhetően vízhatlan, kapucnis kabát, nyakában piros alapon, mintás sállal. A rajta lévő nadrág szintén sötét színű és hosszú volt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető bűncselekményt megelőzően járt már a raktárépületben, továbbá, a Vécsey utca 6. szám alatti lakótömb előtt huzamosabb ideig várakozott.

A rendőrség kéri a lakosság segítségét, amennyiben a képen látható személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, úgy hívják munkaidőben (07:30-16:00 óra között) a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 06-88/428-022 hívószámon, munkaidőn túl pedig a 107, vagy 112-es segélyhívószámot!

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 145
Heti: 297
Havi: 3 334
Össz.: 565 337

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »