Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Hamarosan indul a Német Rally

Turán Frigyes és Zsiros Gábor augusztus 18 és 21 között újabb világbajnoki pontokért száll harcba

 

A Synergon Turán Motorsport csapata az eddigi világbajnoki futamokon összesen 25 pontot szerzett, amivel a tabella 7-ik helyét foglalják el az SWRC osztályban. Néhány héttel ezelőtt elképesztő tempóban száguldottak végig a finn rally ugratóin, most pedig a német szakaszok állítják új kihívások elé őket.

turfi.jpg

„Az elmúlt másfél hetet a családommal tudtam tölteni pihenéssel, így volt egy kis lazítás a német rally előtt. Nincs sok információnk a pályákról, a rendezők most is küldtek egy dvd-t, amin belső felvételeken tanulmányozhatom a szakaszokat. Tempós versenynek nézünk elébe, szőlőtőkék között fogunk száguldani, és ez lesz az év első aszfaltos versenye. A Ford Fiesta S2000-re végre felkerülnek a 18-as kerekek, amivel nagyon jól néz ki. Hétfőn hosszú teszt vár ránk, aztán a rally a megszokott programmal folytatódik. Ezúttal is a pontokra hajtunk, hogy minél feljebb kerüljünk a világbajnoki tabellán." - mondta Turán Frici.

A csapat szombaton indult a megmérettetésre, és hétfőn kezdték a pályákkal való ismerkedést. Csütörtökön zajlik a shakedown, melyet három versenynap követ. A Német Rally legkülönlegesebb szakasza a Trier város utcáin keresztül vezető Circus Maximus elnevezésű „superspecial" gyorsasági.

„Idén már négy murvás versenyen vettünk részt. Korábban mindig az aszfalton teljesítettünk jobban, de idén nagyon megszerettük a murvás szakaszokat is. Nagyon várjuk az aszfaltos versenyt, mert alapvetően ott vagyunk eredményesek. Várjuk, hogy kezdődjenek a tesztek, másként kell majd itinert készíteni és diktálni is, mert az autó nem sodródhat. Ezért próbálunk nagyon pontos itinert készíteni. Több beállítást ki fogunk próbálni az autón, például egészen meglepő guminyomásokat. Nagyon várjuk, hogy az autó meg tudja mutatni aszfalton is, hogy mit tud. Pontos kigyorsítások és még pontosabb féktávok kellenek majd." - mondta Zsiros Gábor.

Forrás: Klein Péter- Just Creative

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 226
Heti: 896
Havi: 2 370
Össz.: 559 706

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Hamarosan indul a Német Rally
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »