Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Friciék taktikás versenyzéssel kezdtek

 

A Francia Rally shakedown szakaszán a Synergon Turán Motorsport csapata a negyedik legjobb időt futotta az SWRC mezőnyben

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor csupán egy körre vitte ki a Ford Fiesta S2000-et az elzászi verseny shakedown szakaszára, mégis a negyedik legjobb időt futották. Tették mindezt azért, mivel az SWRC szabályi szerint, aki részt vesz a shakedown-on az plusz 4 gumit szerezhet be a további aszfaltkoptatáshoz. Ez pedig komoly taktikai előnyt jelenthet a későbbiekben.

zsitur.jpg

A shakedown szakasz felülete itt Franciaországban nem olyan, mint a holnaptól kezdődő gyorsaságiaké, így nem jelent jó felkészülést a versenyre, hiszen teljesen más beállításokra lesz majd szükség. Érdemes azonban részt venni rajta, mert az így szerezhető plusz gumikra még nagy szükség lehet. Sokan éltek ezzel a lehetőséggel, de érezhető volt, hogy nem autózzák ki a maximumot. Mi sem siettünk különösebben. Most pihenünk egyet, és holnaptól kezdődik az igazi verseny.” – mondta Turán Frici a shakedownt követően.

Ma este zajlik az ünnepélyes rajtceremónia, pénteken pedig elindul a 23 szakaszból és 348 kilométerből álló Francia Rally.


Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 173
Tegnapi: 145
Heti: 318
Havi: 3 355
Össz.: 565 358

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Turán Friciék taktikás versenyzéssel kezdtek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »