Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Csíkos- keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 4 év.

Csíkos 4 év körüli keverék fiú. Mint ahogy emberi kapcsolatainkban is tudjuk, hogy nem a külső számít, sokkal lényegesebb ami bennünk van, ugyan úgy tudnunk kellene, hogy így van ez a kutya kiválasztása során is. Csíkos nem egy feltűnően szép kutya, nem is egy mostanában divatos édi-bédi kis szobakutya, csak egy átlagos 4 éves, de a lelke szép.
Akinek nem az a lényeg hagy fajtatiszta kutyája legyen, csak szeretetet akar kapni és adni, annak ő a megfelelő társ. Nagyon barátságos, bújós, nyugodt fiú. Az ember lába elé teszi egész hatalmas lelkét és szívét, csak el kell fogadni. Nagyon szerény kutyus. Idős ember mellé is kiváló társ lehet, mert nem ugrál, nem dönti fel, de egy fiatal családban is megállná a helyét. Igaz ügyességi sportot nem biztos, hogy lehet űzni vele, de kiválóan alkalmas komótos sétákra, egy kis labdázásra, közös horgászásra, vagy a kandalló előtti heverészésre.
Más kutyák társaságában is jól elvan. Autóban utaztatható, általában minden helyzetben kulturáltan viselkedik. Rövid szőre miatt lakásba bejárással, bent alvással szeretne költözni. Oltva, chipelve, parazitamentesítve várja azt a gazdit aki nem csak a szemével, hanem a szívével is lát! 
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/2/csikos/

Érdeklődni lehet: 06-70-242-0578
                           humanallatvedok@gmail.com
725_2.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407761


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 242
Tegnapi: 226
Heti: 1 066
Havi: 2 540
Össz.: 559 876

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 739.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »