Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Már a Class-on is égig ér a nyár!

Harmadik hete egyedüli magyar előadóként az UFO együttes „Égig érő nyár" című dala igen előkelő helyen szerepel a Class FM Class Dance Chart listáján. A Kovács Áron által vezetett műsorban az UFO új szerzeménye a 10. helyen kezdett, 2 hete pedig a 7.helyen szerepel.

A TV2-Aktív című műsorában a nyár slágerének választott dal tehát meghódította az ország legnagyobb kereskedelmi rádióját is. A dalhoz forgatott videoklip már túl van a 10.000-es letöltésen, ahol a csapat egy svájci, havas helyszínen is feltűnik, sőt a klipben egy kínai csoportot is láthatunk, akik pont abban az időben kirándultak a svájci hegyekben.

classfm.jpg

Varga Zsolt, az együttes frontembere elmondta, hogy bízik a hosszú indián nyárban és abban, hogy ezt a nótát is olyan szeretettel fogadja majd a közönség, mint például a „Nyár van" és a „Napolaj" című UFO slágereket.

-  Az UFO mindig is egy mókás, színes,  dinamikus együttes volt, és ez most sincs másképp. Kedvenc évszakunk a nyár, és a közönség is a nyári dalainkkal, a napsütéssel, a felszabadult kikapcsolódással kapcsolta össze a csapatot. Cynthiával és Zsuzsival bízunk benne, hogy az „Égig érő nyár" is legalább annyi szép emlékhez kötődik majd, mint az előző két nyári slágerünk.  - nyilatkozta Dr.Love.

ufo.jpg

Ha az idei évi furcsa időjárás nem szól közbe, és végre eljönnek az igazi, forró nyári napok, idén még az is megtörténhet, hogy valóban égig ér a nyár!

http://www.youtube.com/watch?v=kWqczfzu6kE&feature=mfu_in_order&list=UL

Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 164
Heti: 118
Havi: 1 592
Össz.: 558 928

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Már a Class- on is égig ér a nyár!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »