Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Egy eplényi cég telephelyéről érkezett július 15-én éjszaka bejelentés arról, hogy a cég biztonsági őre üzemanyaglopáson ért tetten három személyt. A helyszínen megjelenő járőrök elfogták és a Zirci Rendőrőrsre előállították a három csetényi fiatalembert.  Ellenük lopás miatt készült büntetőfeljelentés.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Szombaton délelőtt egy pápai nagyáruházból érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fizetés nélkül próbál meg eltulajdonítani egy sapkát. A kiérkező járőröknek a férfi cselekményét elismerte. A pápasalamoni férfi végül a 900 forintos sapkát kifizette, így a lopási kár megtérült. A férfi ellen szabálysértési feljelentés készült.  

Szombat este egy pápai nagyáruház parkolójában találtak meg egy Budapestről ellopott személygépkocsit. Este fél hétkor arról érkezett bejelentés a Pápai Rendőrkapitányságra, hogy az áruházban megjelent egy ismeretlen férfi, aki a vevőszolgálati pultnál különböző termékeket szeretne visszaváltani. A férfinél semmiféle számla nem volt, állítása szerint az áruházlánc egy másik üzletében vásárolta azokat a termékeket, amelyek hibásak, ezért szeretné visszakapni a pénzét. A kapott pénzből tankolni szeretne, mondta. A kiérkező járőrök ellenőrizték a férfi által vezetett Peugeot Presence típusú személygépkocsit. Kiderült az autót a Budapesti III. Kerületi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűncselekmény miatt körözi. Az autót lefoglalták, a férfit pedig előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Tegnap este nem sokkal nyolc óra után személygépkocsi ütközött vonattal a Külsővat és Nemesszalók közti útszakaszon lévő vasúti átjáróban. Egy merseváti férfi Nemesszalók irányába haladt személyautójával. A kereszteződésbe érve nem vette észre a fénysorompó tilos jelzését és az áthaladó vonat oldalának hajtott. A férfi az ütközés következtében könnyű sérülést szenvedett. A vonat utasai közül senki sem sérült meg. Az  elvégzett vizsgálat szerint a férfi nem fogyasztott alkoholt, elmondása szerint nem vette észre időben az átjárót. A középkorú merseváti férfi ellen büntetőfeljelentés készül a közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt.

fm_2010.11.09-20.41.18_2011.06.16-14.10.41_2011.06.22-16.13.29.jpgForrás:Frankó Marianna sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálata


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 204
Tegnapi: 226
Heti: 1 028
Havi: 2 502
Össz.: 559 838

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek Veszprém megyéből
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »