Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Vonyarcvashegy- Az ember munkája során tapasztal és olykor lát is- számára- érdekes dolgokat. Természetesen szubjektív, hogy kinek és mi a nem hétköznapi látvány.

Balaton-parti sétám során a vonyarcvashegyi strandon nézelődve láttam meg ezt a több évtizedes fűzfát, ami önmagában nem számít érdekességnek. Az már sokkal inkább, hogy a fa törzse- a földtől kb. fél méter magasságban oly mértékben el van már korhadva, szinte csodának számít, hogy a Balatonnál is tomboló 80-100 km/h- s szélviharok nem döntötték még ki.

A bal oldali fotón- ugyan nem vehető ki az árnyék miatt- akkora lyuk tátong, hogy egy kisebb méretekkel rendelkező gyermek könnyedén elbújhatna benne. A jobb oldali képen pedig látható, hogy akár kezet is foghatnánk valakivel, mert a másik oldalon is méretes darab hiányzik a fából.

Ilyenkor mindig a régi mondás jut eszembe, ugyanis a Természet hiába ad az egyik kezével, majd el is vesz a másikkal... ettől függetlenül, az ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR!


az_elet_el.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 242
Tegnapi: 226
Heti: 1 066
Havi: 2 540
Össz.: 559 876

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Érdekesség- InFOTÓk 155.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »