Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Bella- labrador retriever keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 5 év.

Bella nem egy különleges kutya. Fekete, középtermetű, középkorú, már nem aranyos kis kölyök, de még nem is tiszteletreméltó öreg hölgy. Ő csak egy jobb sorsra érdemes, kedves, szeretetéhes, barátságos, emberszerető kutya. 
Eddigi életét kutyához méltatlanul, nélkülözve, egy rövid láncra kötve élte le. 
Az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen. Bella nem egy különleges kutya, de egy különleges gazdit keres. Olyat, aki megismerteti vele a kutyaélet összes szépségét. 
Olyat, aki rendszeresen eteti,gondoskodik róla. Olyat, aki beengedi az életébe és a házába is-Bella eleget volt már egyedül. Olyat, aki sétálni, kirándulni viszi, kielégíti kíváncsiságát, mozgásigényét. Olyat, aki tanítja, foglalkozik vele, akár kutyaiskolába is elviszi, hogy Bella végre használhassa veleszületett intelligenciáját. Olyat, aki SZERETI és ezt ki is mutatja, simogatja, dédelgeti-Bellának ezt oly sokáig nélkülöznie kellett és annyira vágyik rá. 
Olyan gazdit keres, akit nem tántorítanak el a kezdeti nehézségek. Bellaugyanis még semmit nem tud-na jó, pórázon azért közlekedik, szépen autózik és minden emberrel barátságos-mindenre a leendő gazdijának kell megtanítania,hatalmas türelemmel. De cserébe egy hű és hálás barátot kap Bella személyében. Bella kutyákkal sem agresszív, de szocializálatlan, nem jól kommunikál velük. Inkább egyedüli kedvenc szeretne lenni. 
Bella a gyerekeket viszont feltétel nélkül szereti-de szertelen,  a nagyon piciket akaratlanul is fellökheti. 
Ha szeretné Bellát bevezetni a kutyaélet szépségeibe, hívja a 06-30-577-0234 (itt Belláról ideiglenes befogadója ad felvilágosítást) 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/2/bella/

Érdeklődni lehet: 06-30-577-0234 
                           enci69@freestart.hu
724.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407760


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 245
Tegnapi: 226
Heti: 1 069
Havi: 2 543
Össz.: 559 879

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 740.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »