Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Az Év Iskola Rendőre Balatonalmádiban

 

Országos kezdeményezés révén megyénkben idén is folytatódott az Iskola rendőre program. Veszprém megyében mintegy 100, a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon 12 kolléga végez folyamatos tevékenységet az általános iskolákban ennek keretében. A programban tevékenykedő rendőrök munkája elismerésére "AZ ÉV ISKOLA RENDŐRE" logóval emlékérmet alapított az Országos Baleset-megelőzési Bizottság. Az érmet az előző tanévben, az elöljárók javaslata alapján, a legaktívabb, legkiválóbb munkát végző rendőrnek ítélik oda. Ebben az évben, a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a jelentős elismerést Lőrincz Gábor r. főtörzsőrmester,  a Balatonfűzfői KMB csoport tagja kapta, aki képzett DADA oktató is, és a Vilonyai általános iskola „iskola rendőre".

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Az elismerést az is megalapozta, hogy a főtörzsőrmester munkáját nemcsak szolgálati időben végezte, hanem a gyermekeket gyakran szabadidejében is felkereste, hogy részt vehessen az iskolai programokon és igény szerint a délutáni szülői értekezleten is megjelent. Emellett szívesen vállalt bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást más iskolákban is, például Litéren, Balatonfűzfőn, és Balatonalmádiban. Így tevékenysége túlmutatott „saját iskoláján" és a komplex megelőzési ismeretek átadása érdekében a rendőrkapitányság illetékességi területén található általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak egy versenyt szervezett ReMeTű címmel, amelyben a társszervek is részt vettek.

"Az Év Iskola Rendőre" plakettet, a vilonyai iskolában, az évnyitó ünnepély keretében Devecsery Ildikó az iskola igazgatónője és Dr. Szabó János r. alezredes rendőrkapitány adta át a gyermekek és a szülők jelenlétében.

Forrás:Futtató Norbert sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 252
Tegnapi: 226
Heti: 1 076
Havi: 2 550
Össz.: 559 886

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »