Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Addig jár a korsó a kútra...

Szeptember 3-án éjszaka egy veszprémi városszéli hipermarketből érkezett bejelentés a Veszprémi Rendőrkapitányságra, hogy lopáson tetten értek egy 15 éves füzesabonyi illetőségű fiatalembert, aki 3790.-Ft értékben egy távirányítót kísérelt meg fizetés nélkül kivinni az áruház eladóteréből, azonban ebben a biztonsági szolgálat megakadályozta és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Elszámoltatása során a fiatalembernél személyi iratokat nem találtak, ezt kihasználva ő először egy ismerősének adatait diktálta be az intézkedő rendőröknek, azonban hamar kiderültek valódi adatai. Előállítását követően elszámoltatása során a közelmúltban Székesfehérváron és a Balaton partján több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban tett nyilatkozatot.


Feljelentőből feljelentett

Szeptember 4-én hajnalban egy vérző fejű, kerékpárját toló 41 éves férfi állította meg a rendőrjárőrt a Kádárta felé kivezető kerékpárút mentén. A rendőrökkel a személy azt közölte, hogy fél órával ezelőtt két ismeretlen személy őt megtámadta, majd miután többször is fejbe ütötték elvették tőle a zsebében hordott mobiltelefonját és aprópénzét. Mivel a személy a sérelmére elkövetett bűncselekmény kapcsán ellentmondóan nyilatkozott ezért a Bűnügyi Osztály munkatársai alaposabban utána jártak a bejelentett cselekménynek. Megállapították, hogy a sértettként jelentkező személy már huzamosabb ideje rossz viszonyt ápol családtagjaival, akik nem veszik jó néven italozó életmódját. Mivel nap közben és az este is fogyasztott nagy mennyiségű alkoholt, ezért úgy gondolta, hogy családtagjai felé egy koholt bűncselekmény előadásával indokolja meg késői kimaradását és értékei elvesztését. Elszámoltatása során elismerte, hogy az elfogyasztott alkoholtól erősen ittas állapotba került és emiatt kerékpárjával elesett és ekkor keletkeztek sérülései, valamint ekkor veszítette el értékeit is. A feljelentőből feljelentett lett, ugyanis ellene a hatóság félrevezetése miatt indul eljárás.


Forrás:Péter Katalin sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálata


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 145
Tegnapi: 145
Heti: 290
Havi: 3 327
Össz.: 565 330

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »