Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Balesetek


2011. október 10-én néhány perccel dél előtt közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Várpalotai Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Egy 39 éves várpalotai férfi a Kálvária városrészen szenvedett közlekedési balesetet, melynek során könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelésének idejére, a sérült autó elszállításáig, valamint az útestről a törmelékek eltakarításáig a Rendőrség a fél útpályát lezárta, majd mintegy másfél óra elteltével zavartalanná vált a közlekedés.

Este hét óra után néhány perccel a 8-as számú főúton átszökkenő vad okozott zavart a közlekedésben. A Várpalota és Inota, Készenléti lakótelep között - Inota település határában - közlekedő helyi járatú autóbusz elé úgy ugrott egy szarvas az erdős részből elő, hogy a járművezetőnek már csak vészfékezéssel tudta az ütközést elkerülni. Ennek során két utas könnyű személyi sérülést szenvedett, őket a helyszínre hívott mentőápoló vizsgálta meg és látta el.Drága ebéd

2011. október 10-én a kora délutáni órákban Veszprémben egy Cserhát lakótelepi élelmiszer üzletben a rendőrjárőr igazoltatott, majd tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentett egy berhidai lakost aki az intézkedést megelőzően az üzletben a pékáruknál egy bagettnek a felét megette, majd a maradékot visszahelyezte a polcra. A gyors ebéd után a személy fizetés nélkül kívánt távozni, amiben a  biztonsági őr akadályozta meg és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta. Az elkövető cselekményével 169 Ft kárt okozott az üzletnek.


Forrás: Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 164
Heti: 143
Havi: 1 617
Össz.: 558 953

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »