Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Egy Csepp Figyelem Alapítvány ♥ WAMP tárgytervező pályázat


Plasztik ékszerkollekció és biciklidísz a nyertes

Seres Éva plasztik ékszerkollekciója és Hitka Viktória bicikli “pimp” szettje nyerte a WAMP és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös tárgytervező pályázatát.

wamp.jpg

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a WAMP tárgytervező pályázatának 100 ezer forintos fődíját Seres Éva magenta-sárga plasztik ékszerkollekciója vitte el; az 50 ezer forintos különdíjat pedig Hitka Viktória biciklidísz szettje nyerte.

A verseny célja az volt, hogy az alapítvány egy ikonikus tárggyal felhívja a figyelmet a cukorbetegségre, amely a FINDRISK kutatás adatai szerint Magyarországon legalább másfél millió embert érint (és még legalább ennyien küzdenek szénhidrát-anyagcsere zavarral, ami a diabétesz előszobája).

„Seres Éva munkája letisztult, illik az alapítvány új arculatához, és a kollekció darabjai ikonikus tárgyként használhatóak a kampányainkban” – mondta Forgács Anna, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány irodavezetője.

„Hitka Viktória biciklidísz szettje pedig remek koncepció, mert a tervező nem csak arra ügyelt, hogy a csengő-szalagok-prizma kombináció esztétikus, figyelemfelkeltő és az imázsunkhoz passzoló legyen, de az üzenete is közel áll hozzánk” - tette hozzá. – „Egészséges életmóddal ugyanis sok esetben a cukorbetegség megelőzhető, akár vissza is fordítható! Ráadásul, az alapítvány tavasszal több biciklis megmozduláshoz is csatlakozik, és ezeken a koncepció alapján feldíszített biciklikkel vesz majd részt.”

A pályamunkákat Erős Antónia, Matheidesz Réka, a WAMP főszervezője, Szigeti Péter, a Kreatív főszerkesztője, és Serfőző Péter, tervezőgrafikus, designer zsűrizte. A díjakat az Egy Csepp Világnapon, november 13-án osztja ki az alapítvány. A pályázatot utólagos sajtókommunikáció kíséri a Marie Claire és a Maxima lapokban, Szalóki Ági énekesnő, Winkler Nóra tévés személyiség és Erős Antóna arcával.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítványt Erős Antónia hozta létre 2005-ben a cukorbetegség korai felismerésének és megelőzésének érdekében. A szervezet az elmúlt években számos sikeres programot hozott létre: az Egy Csepp Teszt (ECSET) ingyenes egészségügyi méréseket kínáló, országjáró körutat; az Egy Cseppes Patikehetet 600 gyógyszertár részvételével szerte az országban; az Egy Csepp Világnapot a Diabétesz Világnap tiszteletére; valamint számos rendezvényt és egészségnapot ingyenes egészségügyi szűrésekkel.

"Egyszer élünk. A cukorbetegség figyelmet követel."

Forrás: Katona Éva kommunikáció- Egy csepp figyelem Alapítvány
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 257
Tegnapi: 226
Heti: 1 081
Havi: 2 555
Össz.: 559 891

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Egy csepp figyelem Alapítvány- WAMP tárgytervező pályázat
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »