Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Idén a Fiskars limitált kiadású összecsukható rózsaszín ollóval támogatja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet

A Fiskars 5 év alatt közel 60 millió forinttal támogatta nemzetközileg a mellrák elleni küzdelmet

 

A Fiskars elkötelezett híve az egészséges, fenntartható életmódnak. A Fiskars Finnországban évek óta együttműködik a Finn Rákellenes Alapítvánnyal és 2005 óta segíti adományokkal a mellrák elleni küzdelmet a Finn Pink Ribbon kampányhoz csatlakozva.  A márka közel 60 millió forinttal támogatta eddig az alapítványt, hiszen a limitált kiadású rózsaszín kerti és konyhai portfóliójában kapható termékek eladási árának egy részét az alapítványnak adományoztak.

 A Fiskars magyarországi leányvállalata is csatlakozott ehhez a kampányhoz a 2006-os évhez hasonlóan, mert fontosnak tartja a mellrák elleni közdelem és a betegség időbeni felismerésnek fontosságát. Ezért idén is szívesen ált a 10 éves Egészség Hídja Összefogás mellé.

fiskars_pink_ribbon_ollo_csomagolas.jpg

2010-es adatok szerint Magyarországon évente 7000 nő betegszik meg. A jó hír az, ha korai stádiumban diagnosztizálják a betegséget, akkor 10-ből 9 nő gyógyítható, tehát a megelőzés és a szűrővizsgálatok életeket mentenek.

„Hiszek benne, hogy az emberekhez közel kell hozni a felvilágosítást és egyszerű, különleges eszközökkel kell számunkra megmutatni a megoldást. Ezért nagyon örülök, hogy másodszor is mellénk állt a Fiskars, és ez alkalomból egy igazán egyedi, a mindennapokban is hasznos, használható termékkel kívánják szimbolizálni a mellrák elleni küzdelmet. - nyilatkozta az egyesület elnöke, Körtvélyes Éva.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület célja, hogy a felhívja a társadalom figyelmét az egészséges életmódra, a stressz helyes kezelésére és a megfelelő táplálkozásra, mivel ezek révén a mellrák  kialakulásának a kockázata csökkenthető  és egyúttal tudatosítsa a szűrővizsgálatok és az önvizsgálat jelentőségét.

fiskars_pink_ribbon_ollo_2.jpg

Az idei kampányban Detre Diána, szörf olimpikon és Sebestyén Márta, népdalénekesnő mellé két új híresség is csatlakozott, hogy kifejezzék elkötelezettségüket a mellrák elleni küzdelem iránt: Tóth Gabi énekesnő és Ungár Anikó bűvész.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együtt tudunk működni az Egyesülettel. Az, hogy az Egészség Hídja Összefogás kampányt támogatjuk, pontosan illeszkedik abba a hosszú távú elkötelezettségünkbe, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek segítenek az embereknek megélni a szenvedélyüket és felfedezni a kreativitásukat."- mondta Kovács Péter a Fiskars magyarországi fióktelep vezetője.

Az Egészség Hídja Összefogás idei egyik támogatójaként a Fiskars limitált kiadású összecsukható rózsaszín ollóval kívánja támogatni az összefogást, továbbá felhívni a társadalom figyelemét a mellrák megelőzésének fontosságára és a szűrővizsgálatok szükségességére. Ezért minden általa eladott, limitált kiadású olló árának 10%-val támogatja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet.

A rózsaszínben pompázó ollók szeptembertől kaphatóak a hipermarketekben, barkácsáruházakban, és idén kibővítve az árusítóhelyeket; az OMV benzinkutakon és a Magyar Posta Hivatalaiban is.

fiskars_pink_ribbon_ollo_1.jpg

Az ajánlott fogyasztói ár: 2390 Ft.


szalaybea.jpgForrás: Szalay Bea tanácsadó- Hill and Knowlton Hungary Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 223
Tegnapi: 226
Heti: 1 047
Havi: 2 521
Össz.: 559 857

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Idén a Fiskars limitált kiadású összecsukható rózsaszín ollóval támogatja a ...
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »