Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Ma este szereplőcsere Jóban Rosszban!

Szorcsik H. Viki találkozott utódjávalKülönleges pillanatnak lehettek szemtanúi a Csillagvilág klinika dolgozói. A Jóban Rosszban egykori és új Bencsik Beája a sikersorozat stúdiójában találkoztak. Szorcsik H. Viki nagyon örült, hogy kicsit visszatérhetett Csillagkútra, találkozhatott régi kollégáival és utódjával, Bicskey Zsófiával. Viki még egy ultrahangfelvétellel is elbüszkélkedett a stábnak.


Ma este találkozhatnak először a nézők a Jóban Rosszban új Bencsik Beájával. Szorcsik H. Viki várandóssága miatt hagyta abba a forgatást, szerepét Bicskey Zsófia vette át. Viki jó érzéssel tért vissza Csillagkútra, boldogan mutatta volt kollégáinak születendő kisfia, Andriska ultrahang felvételét.

„Furcsa, de jó érzés visszatérni a stúdióba. Nagyon örülök, hogy találkozhatom a volt kollégáimmal, Kondákor Zsófival például nagyon jót beszélgettünk az anyaságról, hiszen neki is van egy ötéves kisfia. A többieknek is megmutattam Andriska négydimenziós ultrahang felvételét. A képen látszik már a kis arca is, alig várom, hogy megszülessen.” – áradozott Viki.jorossz1.jpg„Jó most itt lenni, örömmel gondolok vissza az itt töltött öt évre, de az anyaság az, ami igazán boldoggá tesz. Nagyon jól érzem magam, már 8 kilót híztam, a pici pedig harminc centi és fél kiló.” – tette hozzá a színésznő, aki egyáltalán nem bánja, hogy mostantól más fogja megformálni Bea karakterét.

„Biztosan nézni fogom Zsófiát a televízióban. Nem zavar, hogy átveszi a helyemet, hiszen nekem most mással kell foglalkoznom, új, izgalmas feladatok várnak rám!” mondta a fiatal kismama.

Bicskey Zsófia már augusztus óta forgat a stábbal és ma este debütál a TV2 képernyőjén.jorossz2.jpg„A Vikivel való beszélgetés nagyon sokat segített a karakter megformálásában. A forgatás miatt sajnos az első szereplésemről lemaradok. A szüleim és a barátaim viszont nagyon várják már a „premierem”, ők biztosan a tévé előtt ülnek majd. Jobban izgulnak, mint én!” - nevetett Zsófia. A színésznő azt is elárulta, hogy karakterére rendkívül izgalmas hónapok várnak, hiszen Csillagkúton mindig történik valami…

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 176
Tegnapi: 145
Heti: 321
Havi: 3 358
Össz.: 565 361

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Ma este szereplőcsere Jóban Rosszban!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »