Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Falra másztak a sztárok!


Az Óbudai Olimpia mindenkié!


Magyarország is megrendezi saját Olimpiáját! A hivatalos ötkarikás játékoknak 2012-ben ugyan London ad otthont, de a hazai közönségnek addig sem kell nélkülöznie a sportos megmérettetéseket. Az Óbudai Olimpia sajtótájékoztatóján Gyurta Dani, Kovács Kokó István, Till Attila és Görög Zita egyből falra is másztak, de nem idegességükben!

Óbuda már nagyon készül a 2012-es Olimpiai Játékokra: a III. kerület, egy öt alkalomból álló eseménysorozattal várja a mozgás szerelmesit a következő hónapokban. Sztársportolóink is támogatják a nem mindennapi sportprogramokat, amelyet rögtön egy izgalmas falmászással nyitottak meg.

falmaszok.jpg

„Mozogni egyszerűen jó! A gyermekeim genetikailag be vannak oltva sporttal. Biztos vagyok benne, hogy amikor csak tudunk, kilátogatunk majd az eseményekre. A falmászás a gyerekeimnek biztosan nem okoz majd gondot, remélem nekem sem.” – áradozott Kokó, aki az első állomás műsorvezetője lesz.

Az eseményen részt vett Görög Zita is, aki édesanyaként szintén nagyon fontosnak tartja a sportos életvitelt.

„Igaz most már én is Budapesten élek, de a Mátrában nőttem fel. Imádtam túrázni, mozogni, még karatéztam is. Sőt, egy időben szerettem volna a futást komolyan venni, amit egy bokasérülés akadályozott meg. Most, hogy édesanya lettem nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekeim is sportosan éljenek. Az 5 éves kisfiam úgy bringázik órákon keresztül, mintha komoly versenyre készülne. – mesélte nevetve Zita.

- Nagyon fontosak tartom a közös sporteseményeket, amikor mindenki megmozdul, korra, nemre való tekintet nélkül. Azt gondolom, az Óbudai Olimpia nem csak a kerületé, vagy a fővárosé, azt szeretném, ha mindenkinek a saját olimpiája lenne!” – tette hozzá a csinos műsorvezető.


Az öt alkalmas eseménysorozaton egészen a 2012-es Olimpia kezdetéig mérettethetik meg magukat a sportolni vágyók. Az október 8-i Fitness Nap után az Óbudai Teljesítménytúrán, a Tour de Óbuda biciklis napon, az Óbudai Félmaratonon és az extrém falmászó napon várják a mozogni vágyókat, nem csak a III. kerületből.

Forrás: Udvardi Judit- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 226
Heti: 849
Havi: 2 323
Össz.: 559 659

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Falra másztak a sztárok!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »