Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

BORZAS- keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 2 hónap.

10 testvérével együtt az állatmenhely kapujában rakták le, bejelentés nélkül.
Borzas becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya. Testvéreivel együtt megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük. Borzas egy termetes bumfordi maci mozgásával csörtet a többiek között. Evésnél az első, termetével lefoglalja az egész tálat, enyhén domináns a többiekkel szemben. Már megjelenésével is rendet rak köztük, betölti a falkavezér szerepét. Szívesen játszik és harcol, erős hangon berzenkedik és ugat, csak győzzük őt hallgatni! Sokat és szívesen eszik!!! Bár ő is barátságos és emberszerető, a legkevésbé figyel az emberre, szereti ha kényeztetik, simogatják, de a gondoskodás mint fürdetés, fésülés, gyógyszerek bevétele, nagyon nincsenek ínyére. Borzas ugyancsak oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Fekete pofácskája, fekete-cser szőrzete, aminek minden szála egyenlőre az égnek áll jópofa, imádni való macinak mutatják őt. Sűrű pofaszakálla és bajuszkája van Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, várhatóan alig közepes termetű lesz. Szeptember második hetétől lehet majd elvinni.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/borzi/


Érdeklődni lehet: 20 571-6502(8-18-ig hivható)
                            20 923-02-12(14-19-ig hivható)
                            20 2l5-7263 (8-15-ig hivható)
                            30 366-6855(8-18-ig hívható) 
                            arvacska.szendre@freemail.hu

1916.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10406843


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 226
Heti: 865
Havi: 2 339
Össz.: 559 675

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 706.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »