Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Baleset tanúit keresi a Rendőrség

2011. augusztus 29. nap 12.30 óra körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, piros színű személygépkocsival közlekedett Várpalota belterületén a Gárdonyi Géza utcában a Szent István utca irányába.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Haladása során a Gárdonyi Géza utca és a Szent István utca kereszteződésében az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla hatálya alatt a kereszteződésbe behajtott balra, a Szabadság tér irányába. Ezzel egy időben egy kerékpáros a Szent István utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében balra nagy ívben kanyarodott a Gárdonyi Géza utcába, aminek során, hogy elkerülje az ütközést a személygépkocsival fékezett, majd elesett kerékpárjával. A baleset következtében a kerékpáros 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja, akik a balesettel kapcsolatban segíteni tudják a nyomozást, különösen annak a jármű vezetőjének a jelentkezését várják, aki a baleset bekövetkezésekor a Gárdonyi Géza utcában közlekedett.

A bejelentéseket a 88/428-022/10-74-es telefonszámon, vagy személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán tehetik meg.

 

Duplázott a tolvaj

Maguk a károsultak buktatták le két ízben is azt a pápai férfit, aki vashulladék gyanánt kívánt értékesíteni lopott fém tárgyakat.

2011. október 22-én, egy pápai utcán várakozó gépkocsihoz kapcsolt utánfutón ismerte fel a sértett a cége telephelyéről korábban 331.000 Ft értékben eltulajdonított fém eszközöket, ezért rögtön értesítette a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletesét. A rendőrök a várakozó járműszerelvényhez siettek, majd igazoltatták és előállították a gépkocsi vezetőjét. A pápai férfi gyanúsítottként tett vallomásában elmondta, hogy társával előző nap, az éjszaka leple alatt lopta el az utánfutón levő dolgokat egy telepről. „Zsákmányát” az elfogása napján kívánta vashulladékként leadni, ám menet közben kifogyott a benzin a kocsiból, így megállásra kényszerült.

2011. október 24-én ismét telefonhívás érkezett a kapitányságra, miszerint a pápai MÉH telep előtt egy Lada gépkocsi áll, melynek utánfutóján a bejelentő egyértelműen felismerte az általa képviselt egyesület portaépületéből napokkal azelőtt eltűnt tárgyak egy részét. A gépkocsivezető ez alkalommal is a két nappal korábban előállított személy volt. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elrendelte az őrizetbe vételét. Ellene nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 241
Tegnapi: 226
Heti: 1 065
Havi: 2 539
Össz.: 559 875

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »