Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Ballantine's Designers' Nights: Bikinichicks Party


Magyarország legnépszerűbb whiskyje, a  Ballantine's exkluzív beach partyt rendezett a Római parton. A Ballantine's Designer Nights Partysorozat első buliját a Beach Clubban Lakatos Márk tervezte és rendezte, a party háziasszonya pedig ki más lehetett volna mint Bódi Sylvi, a legnépszerűbb playmate. A DJ pult mögött Metzker Viki és DJ Junior szolgáltatta a zenét.    

a.jpg

A buli sok különlegességgel szolgált: a megszokott welcome drink is szokatlan formát öltött, falattá változott: molekuláris koktélt kaptak az érkezők, így a vendégek barna golyók formájában, igazi „Balli Eye" -ként fogyaszthatták el az első Ballantine's-t.

Bravúros és látványos wakeboard bemutató indította a partit: az est háziasszonya, Bódi Sylvi megmutatta, hogy mit lehet még csinálni a fürdésen kívül a medencében, és hogy nemcsak a fényképezőgépek előtt érzi magát elemében, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét, akár egy méternyi deszkán is. Sylvi barátai is válogatott wakeboard bajnokok, akik minden létező trükköt bemutattak a húszméteres  medencében.

Finom Ballantine's italok mellett látványos bemutatókkal folytatódott az este: láthattunk balerinát egyensúlyozni a vékony kőgerendán, karikába zárt papagáj jelmezes mozgásművészt, valamint két Lakatos Márk által megálmodott szuperprodukciót egy Crazy Beach Fashion showt, az Éden Hotel szereplőinek részvételével, és egy Ballantine's Avatar azaz Ballatar Showt az Appril project táncosai által előadva, akiket a Pixi Stúdió stábja öltöztetett és maszkírozott földöntúli jelmezekbe.

Az est fénypontjaként Bódi Sylvit köszöntötték harmincadik születésnapja alkalmából, stílusosan egy harminc éves Ballantine's-szal és egy egészen egyedi születésnapi tortával, amely Ballantine's fagylaltként került felszolgálásra.

Végezetül Metzker Viki állt a DJ pult mögé és mutatta be DJ Juniorral közös Ballantine's zenéjét: a  Summer Impression videoklipjét a buli közben forgatták. A szám minden bizonnyal az idei nyár slágere lesz.

A fergeteges bulit és a forró hangulatot még a többször eleredő eső sem tudta csillapítani, a finom Ballantine's italok és a látványos programoknak köszönhetően a party a nem éppen július végi körülmények ellenére is sokáig emlékezetes marad minden résztvevő számára.

Forrás: Végvári Tibor- Végvári Consulting

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 226
Heti: 904
Havi: 2 378
Össz.: 559 714

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Ballantine's Designer's Nights: Bikinichicks Party
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »